A lányoknál miért olyan nagy szám a szüzesség
elvesztése?
11/21 anonim válasza:
szerintem sem nagy szám. a lényeg, hogy a pasi jól csinálja és akkor nem fáj annyira. nekem egy sokkal idősebb férfi vette el és ő tudta, hogy hogy kell. jól ki is nyalt előtte. nagyon jól csinált mindent és nem bántam meg, hogy nem vártam vele ;)
2015. ápr. 5. 23:59
Szerintem tökre jó ha egy nőben van annyi tartás hogy nem szexel mindenféle jöttmenttel. Mondjuk ezt fiúknál is hasonlóképp gondolom.
2015. ápr. 6. 00:00
Mert belegondoltál már abba, hogy mi teherbe is eshetünk? Hiába védekezünk, de hiba bármikor csúszhat a számításba és ha már teherbe esünk, akkor olyan férfitól, aki szeret minket, és számíthatunk rá...
2015. ápr. 6. 00:00
Miért olyan nagy szám a fiúknál, hogy ki veszti el előbb a szüzességet? A kettőnek hasonló oka van. A szüzesség elvesztése egyértelműen a gyerekkor magunk mögött hagyása. Az egy sztereotipia, hogy az összes fiú szeretné minnél előbb, és az összes lány annyira körülményes a szüzesség elvesztésével kapcsolatban. Ez az egész nagyrészt emberfüggő. Viszont a lányoknál több mindenki ragaszkodik a gyerekkorhoz, mig a fiúk jobban szeretik ha koraérettként tekintenek rájuk.
2015. ápr. 6. 00:01
mert a pasik nagy ügyet csinálnak belőle...
hogy wow velem volt először dejó...akkor már az örüljön neki aki sztem megérdemli...
2015. ápr. 6. 00:02
16/21 A kérdező kommentje:
jól van na! én nem pontoztam le senkit. nem is akartam veszekedni csak kíváncsi voltam.
17/21 A kérdező kommentje:
Bocsánat minden Nőtől/Lánytól! ♥
Azert mert caak egyszer veszthetjuk el a szuzessegunk es azt olyannak kell adni akiben teljesen es tokeletesen megbizunk es szeretunk. Tapasztalatbol mondom, a szuzesseg elvesztese meg ha nagyon ovatos is a fiu nagyon tud fajni. Ezert kell olyat valasztani ra aki mar reg veled van es bizonyitotta hogy mindig kitart melletted mert csak egy ilyen embernek tudod megbocsatani azt a fajdalmat.
15 evesen ismertem meg a parom, 17 eves koromban fekudtunk le eloszor nem bantam meg hogy vartam es o se.
18/L (azota is vele vagyok)
2015. ápr. 6. 01:52
19/21 anonim válasza:
Én sosem tekintettem úgy rá,hogy "hú,de nagy szám",16 éves voltam,amikor először feküdtem le az akkori barátommal 1 hónap járás után ( azt hozzá tenném,hogy én nem akartam ennyit se várni vele,csak ő akarta furamód,hogy várjunk)Nem csináltam belőle nagy ügyet,nem is álltam úgy hozzá,hogy legyen különleges,nem egy amerikai filmben vagyunk szerintem.Vannak barátnőim,akik még 20 évesen is szüzek,mert várnak valakire,aki különleges.Ez mindenkinek a maga dolga,ha neki megéri,akkor várjon,én nem bántam meg semmit:) 20/L
2015. ápr. 6. 15:18
20/21 s.J válasza:
Mert nekik más te alap a fiuknak nincsen szűz hártyájuk.
Nekem nem fájt mert fiú vagyok,meg persze egy lánynak aki sokkal volt már azt mondják hogy kur.a Ha fiu vagy csak anyit mondanak hogy vagány gyerek,vagy lator stb.Meg persze ott van családi nyomás lányom vigyáz mert....Csak gondoljatok vissza 100 v 200 évvel ezelőtt. Milyen komoly volt ez a téma,érdek házasságok stb.Most meg más képen megy a dolog ...
2015. ápr. 6. 16:01
Kapcsolódó kérdések: