Tapasztaltabb csajnak érdemes elmondani, hogy még nem voltam lánnyal?
Úgy reagálna, mint te fordított helyzetben.
No para, ha nem alkalmi kapcsolat vagy ilyesmi megmondod neki, s ő eljuttat a csúcsra, bár ő lehet nem jut el oda.
Szóval mondd meg neki
Én elmondanám neki, ha emiatt nem kellenék neki, akkor jobb is, ha nem pazarolnám rá az időmet, mert akkor tudnám, hogy nála sokkal jobbat érdemlek aztán legalább egy olyan lánnyal lennék együtt és élhetem át az első élményeimet át aki megértő és szeret.
Azért ne egyből ezzel kezd, bizonytalanságot sugározhatsz felé, vedd lazán, ha jobban megismered megkedvelitek és megkívánjátok egymást akkor mond el! Normális lány ebből tuti nem fog ügyet csinálni.
5-ös!
"Úgy reagálna, mint te fordított helyzetben. "
Már ne haragudj, de ez nem feltétlenül reális. Nem mindenkinek olyan személy tetszik meg, aki hasonlít önmagára. Vagy ha igen könnyen megeshet, hogy félreismeri.
A saját esetemből mondom. Megtetszett nekem egy lány. Nagyon sok hasonlóságot véltem felfedezni közte és köztem. Megnyíltam neki, hogy tetszik és hogy szeretném közelebbről, jobban megismerni. Rátértünk erre a témára és olyan reakciót vágott le, amit nem kívánok senkinek sem hogy átélje. Pedig én sose bántottam volna meg ilyesmivel sem őt, sem pedig senki mást sem.
Most lehet, hogy azt gondolod erről a lányról, hogy emberséges meg normális, de könnyen meglehet, hogy félreismered.
Mindenesetre én nem ajánlanám, hogy elmond neki így az elején. Előtte próbáld jobban megismerni őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!