Mit csináljak? A barátom szerete velm lefekudni dde én még nem szeretném. Egyszer már majdnem megtörtént de aztán mégsem. és nem tudom hogy elégíthetném ki anélkül hogy lefekküdnék vele ( már minden más megvolt)
Figyelt kérdés
2015. ápr. 3. 13:15
1/8 anonim válasza:
Mélytorok, lingam/prosztata masszázs
2/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy mióta vagytok együtt és hogy mennyi idősek vagytok. Ha már régóta egy párt alkottok, valamint fiatal vagy, akkor még egyszerűen nem állsz készen rá, jobb, ha elengeded.
3/8 anonim válasza:
Sose értettem, hogy a petting, szopás és egyebek mért más mint a szex, miért gondoljátok, hogy az kisebb dolog. Ha már petting van, legyen már szex is...
5/8 A kérdező kommentje:
a barátommal 7hónapja vagyunk együtt én 17 vagyok (és még szűz és ezért nem akarok vele lefekudni) ő pedig 21
2015. ápr. 3. 13:24
6/8 anonim válasza:
5: Két évet vártam egy csajra, majd szakítottunk két hónap alatt lefeküdt egy sráccal. :)
7/8 anonim válasza:
örökre szűz maradsz, ha soha nem fekszel le vele. nem várhat rád ő se örökké. nem bátortalankodjatok, hancúrozzatok egyet és jó lesz ;)
8/8 anonim válasza:
Ennyi ido utan nem csoda hogy le akar veled fekudni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!