Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit csináljak? A barátom...

Mit csináljak? A barátom szerete velm lefekudni dde én még nem szeretném. Egyszer már majdnem megtörtént de aztán mégsem. és nem tudom hogy elégíthetném ki anélkül hogy lefekküdnék vele ( már minden más megvolt)

Figyelt kérdés
2015. ápr. 3. 13:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Mélytorok, lingam/prosztata masszázs
2015. ápr. 3. 13:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mióta vagytok együtt és hogy mennyi idősek vagytok. Ha már régóta egy párt alkottok, valamint fiatal vagy, akkor még egyszerűen nem állsz készen rá, jobb, ha elengeded.
2015. ápr. 3. 13:16
 3/8 anonim ***** válasza:
37%
Sose értettem, hogy a petting, szopás és egyebek mért más mint a szex, miért gondoljátok, hogy az kisebb dolog. Ha már petting van, legyen már szex is...
2015. ápr. 3. 13:17
 4/8 anonim ***** válasza:
szoszoszo szo szop**d le
2015. ápr. 3. 13:24
 5/8 A kérdező kommentje:
a barátommal 7hónapja vagyunk együtt én 17 vagyok (és még szűz és ezért nem akarok vele lefekudni) ő pedig 21
2015. ápr. 3. 13:24
 6/8 anonim ***** válasza:
5: Két évet vártam egy csajra, majd szakítottunk két hónap alatt lefeküdt egy sráccal. :)
2015. ápr. 3. 13:28
 7/8 anonim ***** válasza:
örökre szűz maradsz, ha soha nem fekszel le vele. nem várhat rád ő se örökké. nem bátortalankodjatok, hancúrozzatok egyet és jó lesz ;)
2015. ápr. 3. 14:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Ennyi ido utan nem csoda hogy le akar veled fekudni
2015. ápr. 3. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!