Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szüzesség elvesztése megtörtén...

Szüzesség elvesztése megtörtént, de késik?

Figyelt kérdés

Elvesztettem a szüzességem augusztus 6.án . barátom azt mondta nem volt gond a gumival.

azóta voltunk pár alkalommal eggyütt.

ez a menstruációm után történt egy kicsivel szoval nem a termékeny napjaimon . :)

Viszont amikor kellett volna lennie a peteérésemnek , nem tapasztaltam tojásfehérjeszerű váladékot... Hanem kb egy kicsivel több mint egy hete tapasztaltam , pár napon keresztül, és úgy vettem észre , amikor kakiltam, és megtöröltem odalennt ( hozzáért a hüvelyemhez is a wc papir) .

Most pedig késik... :( a kérdésem az lenne, hogy amikor volt ez a tojásfehérjeszerű váladékom , akkor lehetett peteérésem, és akkor rá 2hétre fog kb megjönni?

hallottam róla, hogy amikor elveszted a szüzességed, akkor azért elégjól felborul a hormonháztartásod...

Mondjuk nekem még mindig nem rendszeres. :(

2014. szept. 1. 16:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha rendben volt a védekezés mindig és amúgy sem rendszeres, akkor elképzelhető, hogy simán csak késik, mivel nem állt még be rendesen.

De az a biztos, ha már késik, hogy csinálsz egy tesztet és kiderül.

Nekem annak idején amikor én elvesztettem a szüzességemet, nem volt gond a vérzésemmel, ugyanúgy megjött. De olvastam már én is 1-2 személyes tapasztalatot, hogy volt akinek közvetlenül ezután nem volt rendben a vérzése (de nem volt természetesen terhes).

2014. szept. 1. 16:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Az a tojásfehérjére emlékeztető termékenység váladék nagyon megbízható jele az ovulációnak, szóval rá kb. két hétre számíthatsz a következő menstruációdra.
2014. szept. 1. 16:50
 3/3 A kérdező kommentje:

ma már barna folyás jelentkezett vagy mi .. :O Ez menstruáció elő jele ahogy hallottam.. végülis kijöttek rajtam azokon a helyeken a pattanások ahol nemszoktak... ez is előjel ..

De ez a barnázás nekem nem szokott lenni.. lehetséges hogy most előtte azért van, mert kicsit megbonyolódott a hormonháztartásom mert elvesztettem a szüzességem? :O

2014. szept. 4. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!