Szüzesség elvesztése megtörtént, de késik?
Elvesztettem a szüzességem augusztus 6.án . barátom azt mondta nem volt gond a gumival.
azóta voltunk pár alkalommal eggyütt.
ez a menstruációm után történt egy kicsivel szoval nem a termékeny napjaimon . :)
Viszont amikor kellett volna lennie a peteérésemnek , nem tapasztaltam tojásfehérjeszerű váladékot... Hanem kb egy kicsivel több mint egy hete tapasztaltam , pár napon keresztül, és úgy vettem észre , amikor kakiltam, és megtöröltem odalennt ( hozzáért a hüvelyemhez is a wc papir) .
Most pedig késik... :( a kérdésem az lenne, hogy amikor volt ez a tojásfehérjeszerű váladékom , akkor lehetett peteérésem, és akkor rá 2hétre fog kb megjönni?
hallottam róla, hogy amikor elveszted a szüzességed, akkor azért elégjól felborul a hormonháztartásod...
Mondjuk nekem még mindig nem rendszeres. :(
Ha rendben volt a védekezés mindig és amúgy sem rendszeres, akkor elképzelhető, hogy simán csak késik, mivel nem állt még be rendesen.
De az a biztos, ha már késik, hogy csinálsz egy tesztet és kiderül.
Nekem annak idején amikor én elvesztettem a szüzességemet, nem volt gond a vérzésemmel, ugyanúgy megjött. De olvastam már én is 1-2 személyes tapasztalatot, hogy volt akinek közvetlenül ezután nem volt rendben a vérzése (de nem volt természetesen terhes).
ma már barna folyás jelentkezett vagy mi .. :O Ez menstruáció elő jele ahogy hallottam.. végülis kijöttek rajtam azokon a helyeken a pattanások ahol nemszoktak... ez is előjel ..
De ez a barnázás nekem nem szokott lenni.. lehetséges hogy most előtte azért van, mert kicsit megbonyolódott a hormonháztartásom mert elvesztettem a szüzességem? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!