Honnan jovok ra aktus kozbe ha a pasim szuz? (bovebben lent) es fiuk ti egybol szexelni akartok vagy eleinte csak "elojatek" es par ilyen alkalom utan fekszetek le a csajjal? (bovebben lent)
szoval a pasim (16) le akar velem fekudni es a baratainak azt mondja hogy o mar egy csomo csajt megfektetett de szerintem elkepzelheto hogy meg egyet sem, (gondolom aktus kozbe) honnan tudhtom hogy szuz?
Es ez minden fiunal igy van hogy elsonek megujjazza a csajt es meg nen fekszik le vele vagy ez szemelyfuggo?
Az az igazság, hogy sehonnan. Lehet árulkodó a bénázás, és szupergyors elsülés. Vagy épp az idegességtől a lelankadás. De ugyanakkor aki rég nem volt nővel (értsd 1 hónapon belül) az ugyanúgy fénysebesen elsül. Aki önző szexben, az ugyanúgy béna lesz az ágyban a 100. nő után is, és a lelankadásnak is több oka lehet.
Szóval bármi gyanús is, tapasztalt nőként sem tudnám megmondani, hogy az illető kissé parás vagy csak én vagyok az első. Arról nem is szólva, hogy valaki ösztönösen ráérez a dologra szűz létére is.
Tehát a legtutibb módszer erre az, ha nemcsak a testével hanem a lelkével is intim kapcsolatba kerülsz, annyira, hogy elmondja az IGAZAT.
Más nincs.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!