Mikortól kezdett el a szüzesség cikinek számítani?
Figyelt kérdés
Az emberek úgy néznek az illetőre ha megtudják róla, hogy még szűz, mintha leprás volna.
Úgy tudtam, hogy régen a szüzesség erénynek számított. Vagy tévednék?
2015. márc. 30. 00:44
11/17 anonim válasza:
Csak szerintem nem ciki egyaltalan a szuzesseg? Ne aggodj ez marhasag. Ha valaki elkezd emiatt cseszegetni akkor fordulj meg es menj el!! Bocsi hogy benan fogalmazok csak nem vagyok magyar! 14/L
12/17 anonim válasza:
Szerintem inkább az ciki amikor a 12 éves kislány nem tudja össze számolni a két kezén hogy hány fiúval volt, és nem az hogy pl. egy 21 éves nő nem volt még együtt senkivel
13/17 anonim válasza:
Jah, lánynál nem ciki, sőt érdem, fiúnál viszont annál inkább... (hülye kettős mérce)
14/17 anonim válasza:
28 vagyok, de nem ciki, mert bárki aki látott, soha eszébe sem jutna, hogy lenne olyan csaj, aki lefeküdne velem. Túl ronda vagyok hozzá.
15/17 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva nekem egyszer volt ilyesmiben részem.
Viszont ha elkezdek erről a témáról olvasgatni, nagyrészt a többség is azon az állásponton van, hogy a szüzesség húszon évesen már problémás dolog.
Ismerkedésnél a miértekre már valahogy nem is kíváncsi senki sem, egyszerűen még időt sem akarnak szakítani arra, hogy megpróbálják megérteni a másikat.
2015. márc. 31. 14:05
16/17 anonim válasza:
hát én is jóval elmúltam 25 és szűz vagyok de nem híresztelem nem vagyok csúnya
17/17 anonim válasza:
igen problémás, én 25 évesen veszítetem el. A szex után hihetetlen önbizalom öntött el, vagyis megszűntek a gátlásaim. Bánom hogy nem csináltam előbb férfi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!