Suti28 kérdése:
Szerintetek terhes vagyok?
Figyelt kérdés
A barátom betette nem is egyszer és a szűzhártyám még nem szakadt át szerintem legalább is semmi jelét nem találtam annak hogy mégis ez kb 1 hónapja volt de azóta is rendszeresen beteszi nem teljesen csak egy kicsit (gumi nélkül) 1 hónapja nincs menstruációm és kicsi félek hogy terhes vagyok de már máskor is volt olyan hogy kihagyott egy hónapot vagy akár többet is csak most mégis más. Tanácsot szeretnék kérni.2015. márc. 28. 11:06
1/3 CptTomato válasza:
Az én tanácsom ... hogy ne legyél hülye és menj el egy orvoshoz... mit gondolsz mi honnan tudhatnánk hogy mivan a testeddel?!
2/3 anonim válasza:
Még csak délelőtt van, de már a második IQ harcos párról derül ki, hogy tudnak szexelni.
3/3 anonim válasza:
A szűzhártya nem véd a terhességtől, nincs is mindenkinek és nem is szakad el minden esetben. Gyakorlatilag egy hónapja folyamatosan védekezés nélkül dugtok. Még ha nem is élvez beléd akkor is fennáll a terhesség lehetősége, mivel az előváladék is tartalmaz életképes spermiumokat.
Csinálj tesztet és ha már a drogériában vagy tegyél egy csomag gumit is a kosárba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!