Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ti mit gondoltok a szüzességről?

Ti mit gondoltok a szüzességről?

Figyelt kérdés
A jelentőségéről, a fontosságáról.

2015. márc. 26. 20:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

19/F

szűz és nem érdekel ennyi.

2015. márc. 26. 20:08
 12/21 anonim ***** válasza:
Nincs jelentősége, múló állapot (bár akinél, muhaha).
2015. márc. 26. 20:08
 13/21 anonim ***** válasza:
Egy lánynál nem ciki, fiúnál annál inkább!
2015. márc. 26. 20:21
 14/21 anonim ***** válasza:

ma 20:21

ebben nem értek egyet!

2015. márc. 26. 20:26
 15/21 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem nagyon szép dolog. Becsülendő dolog és a legnagyobb öröm, ha annak adhatja a lány, akibe szerelmes és aki viszont szereti. Ilyen szempontból sokat számít, mert az első meghatározó is lehet.

Fiatalon előny, még férfiként is, idősebb korban, meg nem fontos, hogy szűz-e valaki, csak a családalapításból nem jó kicsúszni.

2015. márc. 26. 21:08
 16/21 anonim ***** válasza:
Én még egy másik kor gyermeke vagyok, de sohasem tulajdonítottam különösebb jelentőséget neki. Annyiban érdekelt csak, hogy ne nekem kelljen elvenni. Jobban szerettem a tapasztalt csajokat, akik, lévén viszonyítási alapjuk, tudták értékelni, amit tőlem kaptak.
2015. márc. 26. 21:13
 17/21 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem egy lehetőség. Mindenkinek van esélye, türelmesen kivárni a megfelelő alkalmat, hogy aztán, amikor elvesztése már csak emlék lesz teljes boldogsággal mindenféle szégyenérzet nélkül gondolhasson rá. Természetesen ezt inkább lányokra értem, hisz talán nekik könnyebb is elveszteni elvégre kevés férfi mond nemet egy szeretkezni kívánó lánynak, míg fordítva gyakrabban előfordul.

Lehet, hogy kicsit idealista vagyok, de én képtelen lennék olyannak oda adni, akit nem szeretek őrülten, s nem vagyunk együtt már egy döntő ideje.

16/L

2015. márc. 26. 21:26
 18/21 anonim ***** válasza:
64%

"Lehet, hogy kicsit idealista vagyok, de én képtelen lennék olyannak oda adni, akit nem szeretek őrülten, s nem vagyunk együtt már egy döntő ideje. "

Teljesen igazad van, szívemből szóltál. ;)

2015. márc. 26. 21:48
 19/21 A világ legjobbja válasza:
49%
számomra értékes dolog amit meg lehet bánni ha olyannal veszted el aki nem az igazi én annak adom majd oda akivel örökké együtt leszek lehet hülyeség ez de a szüzesség számomra fontos ugy hogy te is vigyázz rá! ez csak egy tanács :)
2015. márc. 27. 15:55
 20/21 anonim válasza:
a szüzesség szép dolog.
2015. márc. 29. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!