Ti mit gondoltok a szüzességről?
19/F
szűz és nem érdekel ennyi.
ma 20:21
ebben nem értek egyet!
Szerintem nagyon szép dolog. Becsülendő dolog és a legnagyobb öröm, ha annak adhatja a lány, akibe szerelmes és aki viszont szereti. Ilyen szempontból sokat számít, mert az első meghatározó is lehet.
Fiatalon előny, még férfiként is, idősebb korban, meg nem fontos, hogy szűz-e valaki, csak a családalapításból nem jó kicsúszni.
Szerintem egy lehetőség. Mindenkinek van esélye, türelmesen kivárni a megfelelő alkalmat, hogy aztán, amikor elvesztése már csak emlék lesz teljes boldogsággal mindenféle szégyenérzet nélkül gondolhasson rá. Természetesen ezt inkább lányokra értem, hisz talán nekik könnyebb is elveszteni elvégre kevés férfi mond nemet egy szeretkezni kívánó lánynak, míg fordítva gyakrabban előfordul.
Lehet, hogy kicsit idealista vagyok, de én képtelen lennék olyannak oda adni, akit nem szeretek őrülten, s nem vagyunk együtt már egy döntő ideje.
16/L
"Lehet, hogy kicsit idealista vagyok, de én képtelen lennék olyannak oda adni, akit nem szeretek őrülten, s nem vagyunk együtt már egy döntő ideje. "
Teljesen igazad van, szívemből szóltál. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!