Mit gondoltok arról, ha egy nő 24-5 évesen is szűz?
Semmit.Teljesen jó,legalább nem feküdt össze minden jöttmenttel,és becsüli még magát valamennyire...
23/F
Azt hogy komolyan gondolja a párválasztást és nem akar strigula lenni.Eléggé erkölcsös és egyedi értékrendet követ,ami nem rossz.Bár a mai világban furán néznek rá egypáran,szerintem semi fura nincs benne.Nem szégyen ez, ezt az ember annak adja akit nagyon szeret és csak egyszer.Becsülendő hogy ilyen kitartó.
21/F
Ha megtudnám valószínűleg gondolkodóba esnék, hogy vajon miért. Manapság elég sokan azon vannak, hogy minél hamarabb túl essenek az első szexen.
Én mindenesetre becsülendő dolognak tartom és szívesen megismerkednék egy ilyen lánnyal. Ha beszélgetni szeretne róla szívesen meghallgatnám. Kíváncsi vagyok, hogy szerinte vajon miért alakult így a dolog. Legalább egy közös téma biztos lenne. 26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!