Mit gondoltok arról, ha egy nő 24-5 évesen is szűz?
Egyébként nem olyan nehéz ezt "elérni".
Elég csak egy átlagosan szégyenlős lány, akinek nem volt a közelében egy rámenősebb fiú, vagy épp még nem volt szerelmes.
Őszintén szólva engem a szex az érdekelt, de a srácok úgy általában nem. Egy emberbe voltam szerelmes, vele viszont nem feküdtem le, mert tabu volt.
(Illetve volt már barátom és randiztam is párszor, de odáig- szerintem nem az én hibámból- végül nem jutottunk)
Egyébként bárki bármit mond, ez probléma, adott esetben szégyen is tud lenni egy lánynak.
Én nem örülök a status quonak (de nem kérek lelkes jelentkezőket, sorry, mert aki már ilyen intim információkat tud rólam, annak nehezen tudnám elhinni, hogy a lelkem érdekli), gondoltam rá, hogy jó lenne változtatni rajta, de a legtöbb srác nem vonz. Muszáj ahhoz emberileg is érdekelnie, plusz nyilván nem árt ha szabad, és legutolsó sorban legyen tiszta a kettőnk viszonya...Aki testileg vonz, őt meg nem akarom kihasználni azzal, hogy lefekszem vele, főként ha ő kapcsolatot akar. Ez ugyanúgy kihasználás, mintha egy srác fektetne meg egy csajt csak a szex kedvéért.
Valószínűleg kivárom a soromat, kicsit cikinek érzem, és remélhetőleg rámtalál valaki, akihez mindkét szinten vonzódom.
23/L
A #2-es #4-es leszavazoinak uzenem, hogy mit gondolnatok rola, ha ferfi volna?
Megmondom:
-orok vesztes
-szerencsetlen..
stb.
En is tobbet elnezek egy lanynak, mint egy ferfinak, de legyunk oszintek. Semmi gond nincs vele, hogy meg szuz. Valoszinuleg mas bajai vannak.
Az egeszseges szexualis elet resze az egeszseges eletnek. Kulonbozo problemakhoz vezet hosszu tavon. Vagy orokke az marad, vagy valtoztatnia kell a viselkedesen.
Minel oregebb valaki, annal nehezebb valtoznia.
Felolem azt csinal, amit akar. Kisebb nem lesz a szememben. Viszont, ha az ismerkedes elejen elmondja, ez a kapcsolatra kihathat. Biztosan ovatosabb lennek vele es mindent ketszer meggondolnak mielott cselekszem. Lehet, hogy tul felenk, vagy konnyen depresszioba esik.
Aki komoly kapcsolatot akar felnottkent, az fogadja el, hogy a szexualitas teljesen normalis.
Nagyszuleink mar szultek 25 evesen. (Inkabb 19....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!