Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nagyon félek hogy nem sikerül...

Nagyon félek hogy nem sikerül az elsö alkalom mert nemerek megmutatkozni elötte. Mitegyek hogy nelegyek szégyellös?

Figyelt kérdés
2008. aug. 26. 13:59
 1/8 anonim ***** válasza:
91%

Szia!

Én is szégyenlős voltam először pedig nem kellett volna:) Ha félsz levetkőzni előtte akkor vetkőztessétek le egymást és úgy sokkal jobb és te se leszel annyira szégyenlős. Idővel úgyis feloldódnak majd ezek a gátlások. Sok sikert és védekezzetek;) :) Puszi

2008. aug. 26. 14:24
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

nem irtad, hogy lány vagy-e (sztem igen, de nem leht tudni). én úgy szoktam a csajok ilyen irányú gátlásait feloldani, hogy először én vetkőzök le (én ugyanis egyáltalán nem vagyok szégyenlős), ezután neki is természetesebb előttem pucéran mutatkozni.

de ha nagyon félsz, akkor kérd meg, hogy forduljon el, vetkőzz le, és bújj a paplan alá.

2008. aug. 26. 14:25
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem nem kell ez hoyg forduljon el . Először midnenki szégyenlős de pont az a jó benne hogy látjátok egymást. Ne félj megmutatni magad neki. Biztos nagyon csinos vagy és ő is annak fog találni. 1.válaszadó voltam
2008. aug. 26. 14:26
 4/8 anonim válasza:
91%
Először csak sötétben legyetek és takaró alatt és csak ismerkedjetek, semmi akciózás. Csak szép lassan...
2008. aug. 26. 15:03
 5/8 anonim válasza:
100%
Na most elmondom szepen hogy hogyan haladjal...:)eloszor menjetek el strandra ott mar eleg sok mindent lathat aztan otthon pl furodhettek egyutt es aztan ha oda kerul a sor akkor mar nyugodtabb leszel.A legjobb az hogy ha kozel kerultok egymashoz es szep lassan levetkoztetitek egymast.Ha esetleg attol tartasz,hogy a baratod eszreveszi az esetleges "hibaidat" amiket te hibanak tartasz magadon...nyugodj meg eszre sem fogja venni...orulni fog neked teljesen oda lesz erted...a pasik az ilyen aprosagokra nem figyelnek fel...:) sok puszi menni fog
2008. aug. 27. 08:13
 6/8 anonim válasza:
58%
Hát..nem tudom. Ha nem mersz még levetkőzni sem előtte akkor szerintem korai lenne még a szex.. ha tényleg szereted és ő is akkor nemkéne szégyenlősködni...
2008. aug. 27. 10:35
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
jó megoldás az is, hogy először otthon levetkőzöl a tükör előtt, esetleg még erotikusan is táncolsz valami zenére. szerintem elsősorban magadnak kell tetszened, és ha már ez megtörtént, akkor a pasival sem lesz semmi gáz
2008. aug. 28. 14:12
 8/8 anonim válasza:
40%

nem kell szégyelösnek lenned nyugi csak szép!!! alakul az magátol amugy lehet hogy ö is szégyelös !!!

és akkor azért csak megoldjátok ketten !!

2008. aug. 31. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!