A barátnőmmel nem mi vettük el egymás szüzességét, attól még lehet felhőtlen a kapcsolatunk? 22F
Figyelt kérdés
A kezdetek óta ismerjük egymást. Iskolába is együtt jártunk. Hát sajnos a sors úgy hozta, hogy mégsem mi léptük meg az elsőt, pedig alkalmunk is lett volna rá. utólag sajnálom :( Van ennek jelentősége? Amióta együtt vagyok sokat gondolkodok ezen. Hogyan léphetnék túl ezen?2015. márc. 26. 11:19
2/11 anonim válasza:
Egyaltalan nincs semmilyen jelentosege.
A lenyeg az, hogy most egyutt vagytok.
3/11 anonim válasza:
A párok 90%-a így van ezzel, mégis mennyi boldog párkapcsolat van. :)
4/11 anonim válasza:
Sajnos nem, sőt mivel már egyikőtök se szűz, a jövőben soha többé senkivel nem lehet már felhőtlen kapcsolatotok. Jobb lesz megkeresni azt akivel elveszettétek és összejönni vele, ha még akartok az életben felhőtlen kapcsolatban élni...
5/11 anonim válasza:
Hidd el sokkal jobb ez így. Ha mindkettőtöknek az lett volna az első, az elején nagyon jó és romantikus érzés lett volna az egész, majd telnek az évek, a szerelem szeretetté fakul és mindketten azon gondolkoztok, hogy vajon milyen lehet mással. Együtt vagytok, de már magatok sem tudjátok hogy azért mert szeretitek egymást és együtt akartok megöregedni, vagy csak kötelességből, mert ti össze tartoztok, közben még is úgy érzitek hogy hiányzik valami. Tudom, miről beszélek, az első kapcsolatom 8 évig tartott és a végén már (jó ez most kicsit túlzás) de mindenkivel szexeltem volna rajta kívül annyira unalmas volt, és annyira kíváncsi voltam hogy milyen lehet más pasival.
6/11 A kérdező kommentje:
Minden olyan tökéletes lenne, és valahogy ezen kattog az agyam. Ez talán azért van mert szeretem?
2015. márc. 26. 11:34
7/11 anonim válasza:
De jo ennyi gondod van!
És akkor most mi van? Szereted egyáltalán a lányt?
Én szűz voltam a kedvesem nem.
Hát lehet utolag még apácának fogok menni! Hogy élem túl hogy mással is volt!
Remélem veszed az ironiát?
19/L
8/11 anonim válasza:
Féltékeny vagy a múltra. Most ez így hülyén hangzik, de ez van. Tudom milyen érzés, de fölösleges ezen kattognod. Bár teljes mértékben megértelek, és tényleg attól függ mennyire szereted. Nekem pl. volt olyan pasim akinek előttem már volt 8 csaja, valahogy nem nagyon tudott érdekelni, ő már tapasztalt volt, és kész nem foglalkoztam vele. A mostani barátomnak viszont én vagyok az első, nagyon nagyon szerelmes vagyok belé, és már akkor féltékeny vagyok, ha abba belegondolok, hogy általánosba "szerelmes" volt más lányokba is. Nagyon nagy hülyeség ezen kattogni, és mindent tönkre tesz. Hidd el neked se érdemes. Mindkettőtöknek volt már valakije, így kvittek vagyok. Ezen nincs mit rágódni.
9/11 Takacs Laszlo 15 válasza:
Egyszeru":ne foglalkozz vele.
10/11 anonim válasza:
A seggszuzessegetek csak megvan meg, nem?? De, ha nincs ott van meg a koldok, ful, orr, talaldmar fel magad 22 evesen, en ilyen idosen mar 3 gyereket neveltem, es nem jart az eszem ilyen hulyesegeken, de a legfontosabb, h mielott gyk-n hulyeseget kerdeznel, inkabb ne tedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!