Már nem vagyok szűz?
Figyelt kérdés
Ma a barátomnál voltam és eléggé izgatott állapotban voltam ezért teljesen átázott a vékony cicanadrágom is .. amikor rajta ültem , elég erősen és keményen "betette" egy picit
annyira nagyon nem fájt ezért nem is sejtettem semmit és a barátom se
amikor hazaértem gyorsan elmentem pisilni mert már nagyon nem birtam:DD és észrevettem a papiron hogy picit véres
rá 3 óra múlva is véres volt még
szerintetek?:/
2015. márc. 20. 20:15
1/8 anonim válasza:
hát ha benned volt a kukija akkor már nem vagy az
2/8 anonim válasza:
Ha beteszi, akkor onnantól nem vagy szűz. Mindegy, hogy csak kicsit, vagy nagyon, rövid ideig vagy sokáig, vérzel vagy nem vérzel, átszakadt-e a szűzhártyád vagy sem.
Nem tudom egyébként, mire gondolsz, mit kellett volna sejtenetek, amikor betette?
3/8 anonim válasza:
Betette? Akkor már nem vagy szűz, gratulálok! Hány éves vagy?
4/8 anonim válasza:
Ezt csak a pontifex maximus döntheti el.
6/8 A kérdező kommentje:
normális válaszokat vártam
17 leszek
2015. márc. 20. 20:23
7/8 anonim válasza:
Ha - és a leírásból ez jön le - nincs más ésszerű oka a vérzésnek, akkor már nem vagy szűz.
8/8 anonim válasza:
Normális válasz, nem vagy szűz ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!