Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lefeküdjek vele? Szűz vagyok

Lefeküdjek vele? Szűz vagyok

Figyelt kérdés

Nyáron tervezem elveszteni a szüzességem egy német fiúval. Ő 3 évvel idősebb nálam. Külsőre szinte egy korosztályba vagyunk sorolhatók.

Gondolom ő már tapasztalt, és vannak igényei. Szereti durván csinálni, de azt mondta hogy ha én nem szeretném akkor semmiképp nem fog olyat csinálni. Kitaláltunk különböző játékokat is.:D Imádnám ha megbüntetne...például kikötözne meg ilyenek

Egyetemre jár és nekem rettentően tetszik:)

Nem az a szépfiú típus hál' istennek, de nagyon helyes.

Most kérdőre vonhattok, hogy miért nem nagy szerelemben szeretném elveszíteni, mert ez egy "kincs" úgymond, és hogy ne adjam csak úgy bárkinek is. Ezzel teljesen egyetértek. De mi a fenét csináljak ha még szűz vagyok és nincs olyan akivel már hónapok óta szerelmes lennék és azzal nyugodt szívvel elveszíthetném?!!? Ha őt meg borzalmasan kívánom?:/

Messze lakunk egymástól szóval semmi komoly nem lehet ebből. De azért lehetnek találkák:3

Mit gondoltok?:)

2015. márc. 16. 15:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ne.

A lányoknál a szüzesség érték, egy férfi szemében.

2015. márc. 17. 08:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!