Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lefeküdjek vele? Szűz vagyok

Lefeküdjek vele? Szűz vagyok

Figyelt kérdés

Nyáron tervezem elveszteni a szüzességem egy német fiúval. Ő 3 évvel idősebb nálam. Külsőre szinte egy korosztályba vagyunk sorolhatók.

Gondolom ő már tapasztalt, és vannak igényei. Szereti durván csinálni, de azt mondta hogy ha én nem szeretném akkor semmiképp nem fog olyat csinálni. Kitaláltunk különböző játékokat is.:D Imádnám ha megbüntetne...például kikötözne meg ilyenek

Egyetemre jár és nekem rettentően tetszik:)

Nem az a szépfiú típus hál' istennek, de nagyon helyes.

Most kérdőre vonhattok, hogy miért nem nagy szerelemben szeretném elveszíteni, mert ez egy "kincs" úgymond, és hogy ne adjam csak úgy bárkinek is. Ezzel teljesen egyetértek. De mi a fenét csináljak ha még szűz vagyok és nincs olyan akivel már hónapok óta szerelmes lennék és azzal nyugodt szívvel elveszíthetném?!!? Ha őt meg borzalmasan kívánom?:/

Messze lakunk egymástól szóval semmi komoly nem lehet ebből. De azért lehetnek találkák:3

Mit gondoltok?:)

2015. márc. 16. 15:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
33%
A szüzesség szerintem nem egy kincs, hanem egy állapot. Sosem fogtam fel értéknek, rossz is volt az első, de ez most nem lényeg. Én szerelemben veszítettem el és szerelemben volt azon kívül csak viszonyom, de ha bejön, akkor nyugodtan.
2015. márc. 16. 15:29
 2/11 anonim ***** válasza:
48%
Úristen, ez a szürke 50 árnyalata valóban fertőz, pedig azt hittem hogy csak egy múló szeszély.
2015. márc. 16. 15:30
 3/11 anonim ***** válasza:
37%
Ha közel laksz nyiregyházához én megoldom hamarabb
2015. márc. 16. 15:34
 4/11 anonim ***** válasza:

Első alkalomra még csak pettinget egyeztessetek, aztán max. tovább lépsz ha akarsz. Ha meg látod hogy mégsem az igazi, akkor úgy ki tudod rakni, hogy utólag nem bánkódsz azon, hogy túl sokat adtál magadból, arra érdemtelennek.

Mondjuk az én fiatalságom idején 16 körüli kultúráltabb csajok, még jópár hónapig fékeztek minket (aktívabb pettinghez is pár hónapos út vezetett).

2015. márc. 16. 15:35
 5/11 tarnai ***** válasza:

győr is szónbajöhet, akár pestről németország felé

63F

2015. márc. 16. 15:38
 6/11 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem a szürke ötven árnyalátáról van szó.

Meg se fordult a fejemben hogy megnézzem vagy elolvassam.

Akik magukat ajánlották fel azok huzzanak a ...ba:)

A többieknek meg köszönöm a választ!:)

De attól még írhattok

2015. márc. 16. 15:53
 7/11 anonim ***** válasza:
Javaslom, hogy elsőre inkább arra figyelj, hogy ne ess szét ahelyett, hogy mit játszotok.
2015. márc. 16. 15:57
 8/11 anonim ***** válasza:
*Am a te dolgod
2015. márc. 16. 15:57
 9/11 anonim ***** válasza:
58%
Hát.. a német férfiak nem a szexuális teljesítményükről híresek, de te tudod.
2015. márc. 16. 16:30
 10/11 anonim ***** válasza:
A fiúknál nagyon imponál ha a kiszemelt lány még szűz, eddig akárhány fiút megkérdeztem mind azt mondta és amúgy sem lóverseny ez és pláne nem olyan dolog amit így belősz ,hogy jó nyár közepe felé akkor megdugatom magam valakivel. Ha belegondolsz csak ennyi az egész. Miután megcsinált hazamegy és csajozik tovább ha ez nem zavar és az sem fog zavarni ,h majd a leendő pasid esetleg rátér a témára akkor te csak ennyit tudsz mondani akkor hajrá! Bajod nem lesz belőle de én úgy vagyok vele ,h kicsit zavarna ,h a szerelmemnek lehettem volna az első ha bír magával még 1 kicsit. Lehet, hogy nincs igazam én most csak azt mondom ahogy én látom! Szerintem igenis van értéke a szüzességnek. Ennek ellenére hajrá!
2015. márc. 16. 21:29
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!