Lefeküdjek vele? Szűz vagyok
Nyáron tervezem elveszteni a szüzességem egy német fiúval. Ő 3 évvel idősebb nálam. Külsőre szinte egy korosztályba vagyunk sorolhatók.
Gondolom ő már tapasztalt, és vannak igényei. Szereti durván csinálni, de azt mondta hogy ha én nem szeretném akkor semmiképp nem fog olyat csinálni. Kitaláltunk különböző játékokat is.:D Imádnám ha megbüntetne...például kikötözne meg ilyenek
Egyetemre jár és nekem rettentően tetszik:)
Nem az a szépfiú típus hál' istennek, de nagyon helyes.
Most kérdőre vonhattok, hogy miért nem nagy szerelemben szeretném elveszíteni, mert ez egy "kincs" úgymond, és hogy ne adjam csak úgy bárkinek is. Ezzel teljesen egyetértek. De mi a fenét csináljak ha még szűz vagyok és nincs olyan akivel már hónapok óta szerelmes lennék és azzal nyugodt szívvel elveszíthetném?!!? Ha őt meg borzalmasan kívánom?:/
Messze lakunk egymástól szóval semmi komoly nem lehet ebből. De azért lehetnek találkák:3
Mit gondoltok?:)
Első alkalomra még csak pettinget egyeztessetek, aztán max. tovább lépsz ha akarsz. Ha meg látod hogy mégsem az igazi, akkor úgy ki tudod rakni, hogy utólag nem bánkódsz azon, hogy túl sokat adtál magadból, arra érdemtelennek.
Mondjuk az én fiatalságom idején 16 körüli kultúráltabb csajok, még jópár hónapig fékeztek minket (aktívabb pettinghez is pár hónapos út vezetett).
győr is szónbajöhet, akár pestről németország felé
63F
Egyáltalán nem a szürke ötven árnyalátáról van szó.
Meg se fordult a fejemben hogy megnézzem vagy elolvassam.
Akik magukat ajánlották fel azok huzzanak a ...ba:)
A többieknek meg köszönöm a választ!:)
De attól még írhattok
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!