Ha felnyomok magamnak egy tárgyat akkor már fizikailag elvesztem a szüzességem? ( többi alul)
De! A szüzhártya ha átszakad orvosilag már nem leszel. De a társadalmilag értelmezett elfogadott szüzesség elvesztése ha
megtörténik az első közösülés.
Nem fájdalmas az első, csak kellemetlen mert ugye a szűzhártya átszakítása némi fájdalommal jár és akkor érzékenyebb.
Te komolyan fel akarsz magadnak nyomni valamit szüzen?
"igen de így lehet nem lesz fájdalmas annyira az első szex ( legalábbis remélem)"
A szűzhártya a szüzesség szimbóluma. Attól, hogy elszakadt, te még ugyanazt fogod érezni az elsőnél, mintha nem szakadt volna el.
Amitől fáj az első az az, hogy tágulsz, nem pedig a szűzhártyától.
Amúgy meg nem kell tartani az elsőtől és sose féltem, gondoltam majd ha eljön az ideje és lesz okom, majd akkor fogok aggódni. De nem kellett, mert megbíztam a barátomban és jól tettem.
Istenem. Istenem!
Tisztázzunk valamit, emberek: a szűzhártya nem szakad. A szűzhártya nyúlik. Valakinek van. Valakinek nincs. A szűzhártyát nem érzed (és a tágulás kellemetlen, ahogy már írták).
Az első behatolás pedig nem szabad, hogy fájjon (nem véletlen nedvesedik az ember). Ha fáj, tudatosan vagy tudat alatt nem vagy felkészülve, illetve kevés a síkosító, erőszakos a behatolás, stb.
Nyúlik, nyúlik, de ezt a nyúlást hívják a köztudatban szakadásnak, mert így terjedt el. Arról meg már én sem tehetek, ha valaki nincs tisztában a mögöttes tartalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!