Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lassan elveszítem a szüzessége...

Lassan elveszítem a szüzességem, a barátommal tervezzük már. Légyszi ötleteket és tanácsokat adjatok. Mit tanácsoltok? Nekem első lesz. Neki már nem. A védekezés alap.

Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 22:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem, csak annyi a lényeg, hogy ne félj. Hisz ha szeretitek egymást, nincs mitől tartanod.Én is nem rég estem át az elsőn, és nekem személy szerint nem fájt, de nem is véreztem akkor sem és előtte sem. Sokszor olvastam, h megijedt a csaj, mert nem vérzett.. :O Ebben sincs semmi természet ellenes, sztem. :)

Az tuti, hogy kell a megfelelő hely és idő. Nálunk pl. nem volt megbeszélve, h na akkor ma este lesz a nagy nap, de én vhogy reggeltől kezdve éreztem. És Ő jóval tapasztaltabb már. Sztem nagyon fontos, h bízzatok egymásban, és ha esetleg vmi nem lenne kényelmes, azt mond meg neki nyugodtan. :)

Szija(:

2010. febr. 16. 17:15
 12/12 A kérdező kommentje:
köszii.(:
2010. febr. 16. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!