Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha elvesztettem a szuzessegem...

Ha elvesztettem a szuzessegem egy sraccal, es csak egyszer fekudtunk le, akkor a kovetkezo srac eszre fogja venni hogy mar nem vagyok szuz? Mert allitolag egy alkalomtol nem lehet eszrevenni.

Figyelt kérdés
2015. márc. 14. 23:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát nekem aztán nem kellenél, ha már lefeküdtél egy másik pasival. Használt csaj nem kellene sohasem. Gusztustalan, hogy már más pasas után kellene hozzád érnem. Legyen benned annyi, hogy bevallod majd a srácnak, hogy egy értéktelen kis ribi vagy, aki nem tudja magán tartani a bugyiját. És szűz fiúval sose kezdj, mert nem érdemled meg, hogy egy tiszta fiút bemocskolhass.
2015. márc. 15. 07:45
 12/13 anonim ***** válasza:
Miért akarod beadni bárkinek is, hogy még szűz vagy? Ha szégyelled az elsőt, ahogy megtörtént, legfeljebb csak tanulni tudsz belőle. Visszacsinálni már nem lehet.
2015. márc. 15. 09:03
 13/13 anonim ***** válasza:
Persze,hogy észreveszi.Ha afarka akadály nélkül beléd csúszik,tudni fogja,hogy már nincs szuzhartyad.
2022. nov. 15. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!