Nem merem megtenni! Mit tegyek?
Barátommal szeretnénk egymással lefeküdni, de valamiért én nem merem megtenni...
nem tudom mi lehet az oka.. talán félek, vagyszégyenlős vagyok..nem tudom...
mit tegyek???
Szia! Először is: ha egy csepp kétely is van Benned arról, hogy szeretnéd-e, akkor biztosan nem vagy még rá készen...
Amennyiben "csak" egy kis félelem támad, ha arra gondolsz, az még érthető az első alkalom előtt. A legfontosabb, hogy mondd el neki: Számodra ez lesz az első, egyben meghatározó alkalom; így -optimális esetben- pontosan érteni fogja, mennyire lényeges, MOST A LEGFONTOSABB a hosszas előjáték és meg kell várni a pillanatot, amíg Magad is vágyni fogsz az együttlétre! Amennyiben nagyon fájna, szólj neki, változtasson egy picit, még óvatosabb legyen; ám, ha akár közben is azt éreznéd, hogy nem szeretnéd folytatni, azt is tedd szóvá! A teljes biztonság-bizalom elengedhetetlen, azonban ha az meglesz, szeretitek is egymást, vigyáz is Rád, életed egyik legmeghatározóbb élménye rendkívül kedves is marad Számodra, ami a későbbi szexuális életedre nézve elengedhetetlen!
köszi a válaszokat..
jah és aki azt írta h lőjem fejbe magam annak üzenem h elmehet a jó édes ku.. anyjába
:) (L)
Arra kéne rájönnöd, hogy miért félsz tőle. Én ugyan fiú vagyok és szerintem a lányok hajlamosak ezt a kérdést felfújni, de tudom, hogy ez azért van, mert gyerekkortól kezdve megy a fölösleges felhajtás és a nagy hülyítés a téma körül.
Itt most felsorolok néhány alternatívát, talán segít:
- Félsz, hogy rögtön az első rosszul sikerül, szüzességből meg nincs több:
benne van a pakliban. De az élet hosszú, és még sok kellemes élmény érhet, ami elnyomja a rosszat.
- A párod elhagy, miután megvolt.
- A szüleid megtudják és nem tolerálnák
- Arra neveltek, hogy tartsd meg a házasságig, és ott kérnék számon. Hidd el, a XXI században nem fogják.
- Nemi betegségtől félsz
- A fájdalomtól félsz
- Teherbeeséstől félsz (védekezni kell!)
- Attól félsz, hogy az iskolában kitudódik
- Tiltja a vallásod, kultúrád, etnikai hovatartozásod
- A gonosz, bosszúálló isten haragjától félsz? Hidd el, attól kell a legkevésbé.
Ezekből talán sikerül eldönteni, hogy van e alapja a félelmednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!