Szűz vagyok szexelni akarok de nincs kivel. Mit csináljak? L/18
Figyelt kérdés
Nincs pasim és nem is tudok normális kapcsolatot kialakítani.Tudni akarom milyen a szex.2015. febr. 27. 18:44
11/23 anonim válasza:
Azért mert eddig nem volt rá túl sok ídőm és most sincs túl sok az érettségi miatt. :/
13/23 anonim válasza:
Én is szívesen lennék együtt valakivel, persze csak akkor ha meg van a kölcsönös szimpátia. Hajdú-bihar 21F
14/23 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem könnyű.Helyes fiút akarok aki normális,nem kürtölné szét és az is fontos lenne neki hogy én élvezzem és nem csak azzal törődne hogy neki jó legyen.Ilyen gyakorlatilag nincs :D" nem akarod hogy világgá kürtölje? ezért keresel vkit egy ilyen oldalon! A hét nyertese!
15/23 A kérdező kommentje:
bocsika szerintem olyasmi nem szerepelt a kérdésemben hogy:várom a jelentkezőket! Tanácsot kértem nem ajánlatokat.
2015. febr. 27. 20:18
16/23 anonim válasza:
Menj randizgatni, amíg nem találsz jó kapcsolatot. Vagy menj discoba és feküdj le valami jóképű seg.gfejjel mint a többi ribi.
17/23 anonim válasza:
Próbálkozz idősebb, tapasztalt pasival, aki nem önző, figyel rád, és megtanít mindenre! /F.
20/23 Karesz6969 válasza:
Egy újabb kamcsatka...privi versenyben nyilván dobogós vagy:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!