Miután elvesztettem a szűzességem a barátnőmmel azthiszem elszakadt a fitymafékem. Ez nagy baj?
Figyelt kérdés
Első szex után azthiszem elszakadt a fitymafékem és most nagyon félek,hogy mi lessz...Elég nagy vérfolt lett a lepedőre...Nem igazán szeretnék orvoshoz menni...2015. febr. 26. 02:32
1/18 anonim válasza:
Ezt egy tükörrel azért le tudnád ellenőrizni.
2/18 A kérdező kommentje:
Látszik a szakadás,és mikor pisilek akkor csíp.
2015. febr. 26. 02:35
4/18 anonim válasza:
Figyelj, alapvetően nem baj. De mint minden sérülés elfertőződhet, meg ki tudja milyen módon sérült. Az orvos erősen ajánlott, vagy ha már totál rettegsz legalább egy netes orvosnak mutasd meg képen.
5/18 A kérdező kommentje:
Én tudom,hogy az neked nem baj,de ha te lennél a helyemben akkor te is jobban örülnél a normális válaszoknak.
2015. febr. 26. 02:39
6/18 A kérdező kommentje:
Első válaszoló,tudna nekem ajánlani egy netes orvost ? És hogyan vegyem fel vele a kapcsolatot ?
2015. febr. 26. 02:42
8/18 anonim válasza:
Nem nagy baj,de ha kiszakadt a helyéről,akkor magától nem fog oda visszanőni.
9/18 anonim válasza:
Azonnal húzzál el egy rendes orvoshoz, az egészségedről van szó !
10/18 anonim válasza:
húzzál rendes orvoshoz, mert ha nem mész el, lassan nem is lesz mit szégyellned megmutatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!