16 F vagyok és holnap este megyek át egy csajhoz, aki már nem szűz, de én még az vagyok. Mit csináljak, hogyan kezdjem?
Vegyél, vigyél gumit. Ha meg már ott vagy, told le a gatyád, fogd meg a fejét, és húzd a farkadhoz.
Az első mondatot azért fontold meg. A második meg egy alternatív megoldás. Valakinél bejön, valakinél nem. Ezt a helyzet adja. Találd fel magad, nem olyan nehéz.
(Annó még nekem is sikerült, pedig akkor még nem volt gyakorikérdések, sőt, a lány is szűz volt :))
NAKED MAN!!! (Meztelen férfi)
Amikor a csaj kimegy WC-re vagy valahova, te gyorsan levetkőzöl és odaállsz a szoba közepére és pózolsz valamit. 3-ból 2-szer bejön állítólag. :D
Najó most akkor komolyan:
Hát ha mindketten akarjátok, és ezt tudjátok is egymásról, akkor vigyél kotont, az sosem árt. Aztán hát ha már ott vagy, akkor beszélgess vele, nevettesd meg, adj jeleket, hogy mik a szándékaid, meg ilyenek. De hogyha már ott vagy, akkor majd tudni fogod, hogym it kell csinálnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!