Normális ha a barátom naponta többször is masztizik?
Figyelt kérdés
Van hogy egy nap 5x is és engem ez zavar, szerintem már túlzásba viszi, de lehet azért van mert még nem szexeltünk mert nem mertem...pedig szeretnék már.
Már 8hónapja hogy megismerkedtünk.
Ő 21 éves én pedig 20.
Én miattam van?:(
2010. febr. 11. 21:46
21/25 anonim válasza:
23:28 te hulye vagy, nem leulni kell es megbeszelni az ilyet, te kerdezo pedig nem 15 eves vagy h ennyit varasd a faszid en mar reg ott hagytalak volna nincs olyan jo no akire ennyit varnek, es csodalkozol h veri a faszat, meg kerjen is elnezest mi?mi vagy te apaca? inkabb terpesszel kicsike
22/25 anonim válasza:
21:17 osztom én is ezt! Csoda hogy még nem hagyta ott a pasi,te csaj meg nem tudom miböl lehetsz hogy ennyire félsz a fasztól..
23/25 anonim válasza:
én 17éves korom óta szexcentrikus vagyok szval nálam alap hogy legyen szex ahányszor csak bírja a csaj s nem biztos hogy türelmes tudnék lenni. én napi kétszer vagy "extrém esetben 3szor verem ki de ha lenne csajom akkor az bármennyiszer kiverhetné nekem csak hát még nincs. nem mondom hogy siessétek el a szexet de jobb előbb mint később és soha ;)
24/25 aszlan válasza:
Azért valjuk be.a te dolgod lenne ki elégíteni.en nem hagynám hogy a nom magához nyúljon meletem es ne legyen kielégitve .
25/25 Matyi4 válasza:
Szia, ha azóta se dugott meg ne várj rá, keress fel engem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!