Normális ha a barátom naponta többször is masztizik?
Figyelt kérdés
Van hogy egy nap 5x is és engem ez zavar, szerintem már túlzásba viszi, de lehet azért van mert még nem szexeltünk mert nem mertem...pedig szeretnék már.
Már 8hónapja hogy megismerkedtünk.
Ő 21 éves én pedig 20.
Én miattam van?:(
2010. febr. 11. 21:46
11/25 anonim válasza:
Szerintem is normális, ha a "mindent a szemnek, semmit a kéznek" viszonyban vagytok!! Ott vagy mellette, folyamatos a kísértés és semmit sem kap! Nem kell lefeküdni vele, ha még nem akarsz (bár sztem eleget szenvedett szegény), de azért kényeztethetnéd egy kicsit Őt! Ha 8 hónapja vár rád, akkor megérdemelne egy kis jutalmat! Sok pasi nem lenne ennyire türelmes! Ennyi idősen nagyon nagy szerepet játszik a szex egy kapcsolatban!!
12/25 anonim válasza:
Az én barátom is azt csinálta.Mióta szexelünk leszokott róla már kifárasztom őt én:D
13/25 anonim válasza:
Tedd össze két kezed hogy ilyen kitartó és jutalmazd meg egy kiadóssal!
14/25 anonim válasza:
Már miért lenne ez bunkóság? Otthon csinálja, és máshonnan nem kapja meg amire vágyik... Vagy szerinted fogadjon cölibátust, aztán pár hónap után verjen szét egy asztalt a felgyülemlett stressztől?
15/25 anonim válasza:
nem teljesen értem miért nem akarsz szexelni? létezik óvszer a világon, vagy mitől tartassz 20 évesen? de ha dugni nem akarsz, legalább cumizd le rendesen.
16/25 anonim válasza:
Tényleg, mitől félsz? Előbb vagy utóbb úgyis megtörténik! És nem biztos, h túl sokáig türelmes lesz még a párod!!
17/25 anonim válasza:
mintha az én volt csajom irta volna..csinálj neki akt képeket magadról,akkor inkább arra verje már,ya igen ezt biztos nem mered,pedig örülne neki biztos,ya..
18/25 anonim válasza:
Sztem sem normális,ha napi 5x csinálja, ugyanakkor hiába zavar,erről részben te is tehetsz. Őszintén szólva én ellennék szex nélkül egy ideig, de tudom, h a páromnak létszükséglete, így mindig a kedvében járok. Sztem igazán megérdemelné a barátod is az ilyen jellegű törődést. Ha még úgy is folytatná, az számomra is zavaró lenne. Ha pedig te is szeretnéd a dolgot, akkor mi akadálya? 20 évesen sztem már igazán semmi.
19/25 anonim válasza:
Különben meg az is lehet,h pont a jelenléted váltja ki belőle és ezért van szüksége napjában többször is rá. :)
20/25 anonim válasza:
nem nagy cucc a napi 5,én napi 7-8 szor verem ki,és csajom sincsen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!