Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek miért nem kivánom...

Szerintetek miért nem kivánom vele a szexet?

Figyelt kérdés
2,éve járok a barátommal.Régebben mindig kivántam vele jó volt a szex.De úgyérzem az állandó féltékenysége már nyomasztó.Ha netán ir üzenetet és nem irok vissza akkor már azt hiszi mással vagyok bekébzel magának dolgokat.Engem meg bánt ez lelkileg úgy érzem.Próbáltam vele beszélni erről de elvan a saját világával szokás szerint hogy biztos azért nem kivánom őt mert más valakim van,pedig ez nem igaz.
2015. febr. 12. 22:55
 1/4 The Guard ***** válasza:
Akkor más vkire gondolsz azért nem kívánod...
2015. febr. 12. 22:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem gondolok másra pedig. A kapcsolatunk elején nagyon kívántam a szeretkezést, Mint Eleinte sokat szeretkeztünk, azonban mára már szinte alig kívánom a szeretkezést. Úgy érzem, nekem az is elég, ha csak összebújunk. lenni egy aktus előjátékkal. Van amikor popsimhoz nyúl (egészen be..), néha szinte ötpercenként, hiába mondom, hogy ne tegye...Sokszor ígérte már, hogy nem fog odanyúlni, de valahogy mindig újrakezdte az egészet.Állandóan féltékeny mindenre bekébzel magának dolgokat. Én már kezdem unni.
2015. febr. 12. 23:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Állítsd kész tények elé, vagy felébred, vagy nem, de hosszú távon így is, úgy is szakítás lesz a dologból.

A kapcsolatnak a bizalmon is kellene alapulnia, nem csak a szereteten.

2015. febr. 12. 23:02
 4/4 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Dobd a sracot rogton,mert a feltekenysegevel tonkre resz,a masik pedig:ha nem bizik benned,akkor felesleges,a harmadik:paranoias,es emiatt ugy erezheti/ed magad/magat barki,mintha bortonben lenne.
2015. febr. 12. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!