Jbafofi kérdése:
Lányok titeket zavar ha egy srác 19 évesen még szűz?
Figyelt kérdés
Még az vagyok és emiatt nem akarnak velem összejönni2015. febr. 12. 12:49
11/17 anonim válasza:
Érdekes pár száz randin, meg pár tucat nőn túl vagyok, de soha nem kérdezték meg tőlem, hogy szűz vagyok -e ...
12/17 anonim válasza:
Engem sem érdekel. :) Kincs vagy :)
13/17 A kérdező kommentje:
Akkor neked szerencsed van tilolem eddig mindig megkérdezték
2015. febr. 12. 14:57
14/17 anonim válasza:
Akkor itt bizony nincs mese. Hazudnod kell. Vannak helyzetek amikor nem szégyen hazudni.
Tudom, hogy most úgy érzed képtelen lennél belehazudni egy lány szemébe, de hidd el néha jobban jársz vele. Ha kell gyakorolj a tükör előtt.
15/17 anonim válasza:
19 éves szüzlány vagyok. Én örülnék neki és egyáltalán nem lenne kizáró ok nálam :3
16/17 anonim válasza:
Hogy lenne baj?
Én értékelném, de legalább is, nem zavarna...
Istenem, milyen elképesztően felszínesek a tizenévesek...Mondom ezt úgy, hogy én is még huszonéves vagyok, de nem értem sokszor ezt a sok görcsöt, cikizést, megfelelési kényszert amivel tele van a fiatalság.
17/17 anonim válasza:
kit zavar ez?Az a csaj tuti idióta volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!