Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 14 évesen elvesztette. Csak...

14 évesen elvesztette. Csak szerintem gáz?

Figyelt kérdés

Mostani barátnőmmel több mint 1 éve vagyunk együtt.

Nemrég derült ki,hogy őt 14 évesen már megujjazták,és egy másik alkalommal közösült,ezzel elvesztette a szüzességét.

Nekem ő volt az első,tehát valamiért nagyon zavar hogy kibe szerettem bele,és aa...Rossz érzésem van folyamatosan már lassan 2 hónapja.

Mellesleg barátnőm 17 éves,én 18.

Mellettem nagyon hűséges,nem ribis,tehát minden férfi álma. De...

Szerintetek is gáz ha ilyen előélete volt?

Vagy csak én reagálom nagyon túl?

2015. febr. 2. 23:46
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretsz valakit, elfogadod, a múltjával egyutt. Nem édes mindegy, hogy mi tortent? Örülj neki, hogy megbízott benned annyira, hogy Elmondta. Ettol senki nem lesz "rbanc", hozott egy rossz döntést anno, mar nem tudja visszacsinálni, meg ha szeretne is. Ahhoz meg gratulalok, hogy inkabb adsz az exe szavára, mint a sajat baratnodere..
2015. febr. 3. 01:37
 22/33 Zsolt19888 válasza:
Túl reagálod ennyi az egész.Nem te voltál neki az első és akkor most mi van össze dől a világ vagy mi ne az első akarj lenni valaki életébe hanem az útólsó és egyetlen :D
2015. febr. 3. 07:19
 23/33 anonim ***** válasza:
túlreagálod
2015. febr. 3. 10:36
 24/33 paradicsom31 ***** válasza:
39%
Én megertem, hogy így érzel, és szerintem ciki 14 évesen ágyba bújni.. Ez még gyerekkor, hiába mondják azt magukról, hogy már nagyok, ehhez még fiatal a testük. Van miért szégyenkeznie. Nekem a mostani párom azon kiakadt, hogy az akkori barátnője 16 évesen már szexelt.. Ő nem tudott ezzel együtt élni, és végül szakítottak, neki egy ilyen lány, aki már gyerekként szexel, sokat nem ér. És szerintem igaza van. De te tudod hogy mit érzel, és ha te el tudod neki nézni, és ő valóban szeret, akkor lehet, hogy szép évek elé néztek. Ha meg nem, az úgyis kiderul
2015. febr. 3. 16:45
 25/33 A kérdező kommentje:

A 18/24-os válaszolónak és az utolsónak külön köszönet!

Igen,számomra is az a probléma hogyha ilyen hamar elkezdte,a szemembe nem ér sokat és nemtudom...

Akik meg ilyeneket írnak hogy irígy kutya vagyok,azt kívánom hogy a lányotokat is tosszák meg 14 évesen,és majd néztek ki a fejetekből! :)

2015. febr. 3. 21:39
 26/33 anonim válasza:
0%

Tul reagálod enis 14 evesen vestitettem el a szúzessegem na jo pontosabban 14 eves es 8 honapos voltam 4 évig tartott a kapcsoltatom utánna kb 1 evig senki utanba 6 evig ami 4 ev hazassag volt kb egy evig semmi most neg 3 eve párom van es nem vagyok csunya es ribi se ja es mar 28 eves és egy 7 eves gyerek anya !

ne reagald tul mostansag mar kassan ciki 15 evesnek szüznek lenni ahogy elneztem a fiatalokat !ne légy irigy ,

2015. febr. 3. 22:25
 27/33 anonim ***** válasza:
utolsó :( .szép. életed lehetett
2015. febr. 3. 22:32
 28/33 anonim válasza:
Ne érdekeljen már ez ennyire! Amúgy csak azoknak köszönöd külön, akik egyetértenek veled, szóval te már tudod, mit gondolj, ergo semmi értelme téged győzködni. De azért abba is gondolj bele, hogy régen 14 évesen már többgyerekes anyák voltak a csajok... ha még meg is bánta, mi a baj?
2015. febr. 4. 16:53
 29/33 Zsolt19888 válasza:
Ha nem tudod elfogadni hogy 14 évesen már lefeküdt valakivel akkor hagyd ott. Meg attól hogy valaki 14 évesen kezdte nem jelenti azt hogy nem ér semmit. Vannak nagyobb problémák mint hogy ki hány évesen kezdte a szexuális életét. De ez ellen úgy se tudsz mit tenni ha egy 14 éves le akar feküdni valakivel le is fog hiába tiltod találni fog olyan lehetőséget hogy meg teszi .
2015. febr. 4. 17:16
 30/33 A kérdező kommentje:

Már mindegy.Nem idegesít már annyira a dolog,eldölt a fejemben.

De azt ne mondjátok már hogy egy 14 éves gyerek,normális ha elveszti a szüzességét:D Most ez komoly?

Ne öljetek meg :DD

2015. febr. 5. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!