Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek baj, hogy ilyen...

Szerintetek baj, hogy ilyen rövid idő után adtam oda a szüzességem?

Figyelt kérdés

A barátommal két hete voltunk együtt, amikor lefeküdtünk. Ő neki is az volt az első. Mielőtt összejöttünk kb. egy hónapja ismertük meg egymást, és kezdtünk el találkozgatni. Szóval tényleg nem ismertük egymást valami rég óta, de én még is megbíztam benne, és ezért alakult így. Már 5 hónapja vagyunk együtt szóval tényleg nem bántam meg. Most kérdezhetnétek, hogy akkor mért tettem fel a kérdést, de csak érdekel mások véleménye.

18/L

2015. febr. 2. 18:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy vagy olyan kis buta, szerinted ez baj.
2015. febr. 2. 18:30
 2/13 A kérdező kommentje:
Én nem gondolom bajnak, de sokan annak gondolják, és ezért kérdezem.
2015. febr. 2. 18:33
 3/13 anonim ***** válasza:
Az is baj, ha sokat foglalkozol mások véleményével.
2015. febr. 2. 18:34
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha már azután is veled maradt,akkor mint látod nem baj :) de mi fiúk mindig többre értékeljük a nehezen elérhető dolgokat :D
2015. febr. 2. 18:35
 5/13 anonim ***** válasza:

Miért érdekel más véleménye?

Miért vár mindenki önigazolást, vagy megerősítést minden döntése után?

Szerinted nekünk ez baj?

Szerinted baj?

Döntsd el te ha még mindig kételyeid vannak.

2015. febr. 2. 18:36
 6/13 anonim ***** válasza:

A 4-esnek igaza van!

18 évesen ez nem gáz. Valaki előbb fekszik le a másikkal, minthogy összejön vele...na ez a gáz.

2015. febr. 2. 18:44
 7/13 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem baj. Ha valaki mégis azt mondja, akkor szrj a fejére. Kit érdekel, hogy mások mit gondolnak? Az a lényeg, hogy te így vagy boldog, és nem bántad meg. A többiek meg had irigykedjenek amiért boldog vagy!!!
2015. febr. 2. 18:59
 8/13 anonim ***** válasza:

Most már miért zavar?

Előtte kellett volna többet gondolni erre.

Ha már együtt vagytok, összetartoztok, akkor ne ezen gondolkozz, hanem az életeteken. Mi lesz később, hogyan alakulnak majd a dolgok.

2015. febr. 2. 19:57
 9/13 anonim válasza:
Ok odaadtad jó volt. Pàr hónap és szétmentek màsik puncira farokra vàgytok jó esetben mind2en màs nemüekére
2016. márc. 5. 22:44
 10/13 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom neked mi a pár hónap, de még mindig együtt vagyunk, két hét múlva lesz másfél éve. Már nem foglalkozok vele, hogy
2016. márc. 5. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!