Holnap valószínűleg elvesztem a szüzességem. Sajnos nem túl romantikus helyen, hanem egy vécében. :D Tudtok tippeket adni?
Figyelt kérdés
2015. febr. 2. 15:40
2/27 anonim válasza:
Beszarok, hogy valaki annyira sem tiszteli magát, hogy az első szexuális élményét normális körülmények között élje át.
3/27 anonim válasza:
Egy ilyen fontos dolgot így elkótyavetyélni elég buta dolog lenne. Gondold meg. Ennek meg kellene adni a módját.
4/27 anonim válasza:
Attól függ, hogy fiú vagy lány vagy, és ha fiú, melyik szüzességed akarod elveszíteni!
5/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget... Az a baj, hogy nincs lehetőségünk máshol :/ Nincs kedvem kifejteni. Egyébként meg ő szeretné wc-ben csinálni...
2015. febr. 2. 15:44
6/27 anonim válasza:
semmit,csak ne ordíts mert visszhangzik.
7/27 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok
2015. febr. 2. 15:45
8/27 anonim válasza:
Az hogy esetleg spontán úgy alakul, hogy vécében történik meg, még valahogy el tudom képzelni, de hogy ez így is legyen megtervezve... Milyen tippet lehet erre adni? Ne tedd!
9/27 A kérdező kommentje:
Tudom, én sem akarom ott... De egymás házában nincs lehetőségünk rá... Mit ajánlotok, hol legyen?
2015. febr. 2. 15:48
10/27 anonim válasza:
Vigyel vazelint, mert fajni fog ha anelkul farba raknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!