Holnap valószínűleg elvesztem a szüzességem. Sajnos nem túl romantikus helyen, hanem egy vécében. :D Tudtok tippeket adni?
Figyelt kérdés
2015. febr. 2. 15:40
11/27 anonim válasza:
Ő Karja a wcben ès te fiú vagy? Szerintem ez meleg helyzet lesz
12/27 anonim válasza:
A sztorit azért leírhatnád miért a wc-t választottátok, mert ha már benne vagy a kapcsolatban akkor egy újításnak oké, de első alkalommal hogyan lehet egy wc-t választani? Kíváncsi lennék, de sztem nem csak én!
13/27 A kérdező kommentje:
Halvány gőzöm sincs, miért akarja wc-ben... Kicsit fura a csaj, mindig fura ötletei vannak, de én nagyon szeretem :)
2015. febr. 2. 15:50
15/27 A kérdező kommentje:
Lécci a kérdésre válaszoljatok, ne további kérdéseket tegyetek fel!
2015. febr. 2. 15:51
16/27 anonim válasza:
Milyen tippeket vársz? Vigyél kispárnát
17/27 anonim válasza:
Hajtsd le az ülőkét meg a tetejét is. Ülj rá, csaj térdeljen a cipődre és szopjon elsőnek.
Utána helyett cseréltek, csajszi fel ül az ülőjére, te meg berakod neki és nyomod. :D
18/27 anonim válasza:
Erre mégis milyen tippet lehetne adni? Pl a wc-t azért rakjátok körbe wc papírral, vagy öntsetek le egy flakon domestost? Vegyél ki egy szobát mondjuk pár órára. Neked is marha jó lesz egy szűk wc-ben szexelni elsőre.
19/27 anonim válasza:
Nulla tapasztalattal csak egy nagy szerencsetlenkedes lesz a WCs probalkozas.
Gumit azetr vigyel.
20/27 anonim válasza:
Ja és tök izgató lesz amikor a szomszéd fülkéből átszivárog a szarszag...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!