Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek elveszítsem így a...

Szerintetek elveszítsem így a szüzességem? / többi alul/

Figyelt kérdés
már 28 éves vagyok ( nő) és már nagyon kész vagyok hogy nem voltam férfival és most a chaten megismerkedtem eggyel de csak elveszíteni akarom vele és már utálom magamat mert szűz vagyok
2015. jan. 31. 19:28
1 2
 11/15 anonim válasza:
0%
felőlem megis dögölhetsz akkor.pontozz le szutyok kis rosszéletzű keserű gané.....tedd szétt a lábad,azt dögölj meg.csá!
2015. jan. 31. 20:00
 12/15 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Vagj a kozepebe.
2015. jan. 31. 22:32
 13/15 anonim ***** válasza:
Mint pasi, 29 évesen szűz vagyok. Kizárt hogy találnék pont szűz lányt,így aztán majd lesz valahogy ,nem kell aggódni neked se.
2015. febr. 1. 00:53
 14/15 anonim ***** válasza:
48%

Sokaktól olvastam az elmúlt pár héten az itt kommentelőktöl, hogy aki ilyenformán veszítette el a szüzességét az mind megbánta. Mert hiányolta azt, hogy utána nem volt kivel megbeszélnie a dolgot. Nem tudott utána hozzábújni az illetőhöz. Nagyon egyedül érezték magukat. Megbánták.

Én 25 évesen még szűz vagyok, de nem szeretném prostival, vagy egy ilyen, egy éjszakásban elveszíteni. Nekem férfi létemre szükségem lenne rá, hogy szerelemből legyek túl rajta. Lehet, hogy ezt valaki cikinek gondolja, de le..arom. Ez az én életem, én döntök. Ahogy te is dönthetsz a sajátodéról. De ne kapkod el a döntést, mert visszacsinálni már nem lehet.

2015. febr. 1. 13:18
 15/15 Zsolt19888 válasza:
Azért mert szűz vagy nem kell utálnod magad. Kérdésedre meg a válasz szerintem meg ne csináld inkább mert meg fogod bánni inkább olyannal tedd akit szeretsz és ő is téged.
2015. febr. 1. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!