Elveszítsem a barátommal a szüzességem?
Még 1 hónapja se vagytok együtt és már le akarsz feküdni vele?
Szerintem először is kislány vagy még ennyi idősen bárki bármit mond, elég szomorú, hogy ez lett a "divat", hogy ennyi idősen már szexelnek.
Másodszor alig ismered.......egy okos lány azért nem adja oda magát alig 1 hónapnyi ismerettség után.
Harmadik, nagyon kíváncsi lennék, mit tudsz a szexről, gondolom annyit, hogy szét kell tenni a lábad, meg ha azt mondja a barátod, hogy szopj, akkor azt kell csinálni.....ezeken kívül szerintem sok fogalmad nincs róla, ami szintén elég gyerekes. A védekezésről már men is beszélek, gondolom, majd "vigyázni fog" azt mondta.....szóval, azt csinálsz amit akarsz......összességében naív, éretlen kislány vagy még, a szex ebben a korban még nem neked való, ráérsz vele, ettől nem leszel se nagylány, se értékesebb egy fiú szemében, legfeljebb jól megdug aztán otthagy :)
Ne feküdj le vele... Előbb győződj meg valamilyen módon arról hogy nem csak kihasznál-e..
Ha ő is valóban szeret akkor csináld vele mert ha megcsal akkor nagyon fogod bánni..és nem értem ezt 14 évesen miért kell már f..z a tinip.csákba :DD már bocsánat..várjatok még ezzel szerintem :)
16/F
Ne legyetek ennyire lekezelőek. Kulturáltan is el lehet magyarázni, hogy szerintetek miért nem jó ötlet.
Kérdező, szerintem ezt neked kell érezni. Te ismered magadat meg a barátodat. Gondold át jól, hogy mit tudsz róla, mennyire ismered, mennyire bízol meg benne (mennyire érdemes a bizalmadra). Ne mások véleményére hagyatkozz, akik semmit nem tudnak rólad, csak amennyit a kérdésben leírtál. Kettőtökről kell, hogy szóljon ez az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!