Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan ajánljam fel neki a...

Hogyan ajánljam fel neki a szüzességem?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, és szeretném, ha a legjobb fiú barátom venné el a szüzességem. Mindig mellettem állt és nagyon tisztelem mint embert. Ő az, akire mindig számíthatok és mellettem van. Éppen ezért örülnék, ha ő tenne nővé.
2015. jan. 31. 14:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
tálcán, szerintem próbáld meg felkínálni tálcán
2015. jan. 31. 14:37
 12/21 anonim ***** válasza:
Sokat beszéltek a témáról, mégis ide írogatsz.
2015. jan. 31. 14:38
 13/21 A kérdező kommentje:
Mert ezt pont nem tudom vele megbeszélni.
2015. jan. 31. 14:41
 14/21 anonim ***** válasza:
Hát ha már simogatott meg kinyalt, akkor a kovetkező olyen alkalomnál vetkőztesd le és húzd magadhoz. Érteni fogja. De védekezzetek! Vegyél gumit!
2015. jan. 31. 14:45
 15/21 A kérdező kommentje:
Ő idősebb és tapasztaltabb. Tudom, hogy rábízhatom magam:)
2015. jan. 31. 14:46
 16/21 anonim ***** válasza:
Minden képpen el akarod veszíteni most?
2015. jan. 31. 14:50
 17/21 anonim ***** válasza:

Hát izé...

Ezt hívták a múlt század hajnalán "házibarát"-nak. :)

Ez afféle szűz szexcimboraság akkor.

2015. jan. 31. 14:51
 18/21 anonim ***** válasza:
ez nem barátság..esetedben ebből banánság lesz..de jöjjetek már össze vagy valami :D
2015. febr. 1. 15:53
 19/21 anonim ***** válasza:
"Szia, szeretném ha te vennéd el a szüzességem mert csak téged érezlek rád méltónak és [ömlengés]"
2015. febr. 1. 23:24
 20/21 anonim ***** válasza:

Fogadjuk olyan idős, hogy nem jönne veled össze a korod miatt vagy fordítva....

Vaaagy van barátnője és mellette csinálja ezeket veled.

Én nem kívánom neked ezeket, de persze, hogy kiáll melletted és ott van neked, ha közben tudja, hogy a bizalmadba férkőzhet és megkaphat utána téged testileg. Pont ez volt a célja ezzel, persze ezt úgyis tagadná.

Egyébként meg, ha van egy tök jó párkapcsolatod, ami már komoly is, akkor ugyan ezeket attól a férfitől is meg kéne, hogy kapd és talán úgy még jobb valakivel lefeküdni, hogy veled is marad és együtt vagytok, mint csak így haverral.:) Nem ítélkezésből írtam ezeket, hanem mert én is voltam már hasonló helyzetben és tapasztalatból írom.

2015. febr. 3. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!