Egy férfi hogyan veszíthetni el a szüzességét?
Én annak tudatában élek, hogy a szűzhártya egy egyszerűbb testmozgás ( pl. futás ) közben is kiszakadhat, illetve teljesen kiszakadhat. Ugye szükséges, hogy az a kis rész lyukas legyen, már csak a menzesz miatt is. Legalábbis én így tanultam, azokon a bizonyos biológia órákon. :)
Tehát ilyen szempontból én már nem is voltam szűz , mikor lefeküdtem az első partneremmel. :)
Viszont igen, az első közösülés a meghatározó, de a férfiakon érthető okokból ez nem hagy fizikai nyomot.
Viszont sokan látják máshogy ezt a dolgot is, és szerintük egy férfi örök szűz marad ( wut? ), csakhanem megtámadja a popiját. :)
Én úgy látom hogy a férfiak 2 x veszitik el.
1,mikor megtörténik az első magömlésük,mert ekkor válnak férfivé.
2,mikor nővel való közösülésnél is elélveznek .
Adott esetben itt is vannak látható jelei.
Most aztán lehet ezen vitatkozni is .
Nevetek. Nagyon.
Szóval:
1, a szűzhártya nem szakad, hanem nyúlik.
2, a szüzességet szexuális aktussal lehet "levetkőzni" magukról. nem akarok "elvesztést" írni, mer qrva nagy baromság, és nem vesztünk el semmit.
3, maszturbálástól, illetve mozgástól nem leszel nem-szűz. A szűzhártya nőknél kiszakadhat, de attól még szűz. Paraszt nyelven: dugni kö'. Az most mindegy, hogy két(vagy több) férfi/nő egymással, vagy férfi-nő egymással. Szex - orál, anál, sima.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!