Ciki ha egy lány 23 évesen szűz? Hamarosan már 24 leszek
Figyelt kérdés
Voltak kapcsolataim, csókolóztam is már, de a szüzességemet még nem vesztettem el.2015. jan. 30. 16:11
11/26 anonim válasza:
Igen ... Bocs!
Nekem gátlásokat, frusztrációt jelent, ha ilyen idősen nem voltál képes olyan intim kapcsolatot létesíteni, amiben elveszítetted volna. A hormonok több mint tíz éve hajtanak, ha ennek ellenére ez nálad így alakult, akkor annak valami belső lelki oka van. Én nem szeretnék ilyen nőt, ezek miatt ...
12/26 anonim válasza:
Nem, csak ez a kérdés "ciki"... Valószínűleg agyilag még nem vagy 24.
13/26 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó hogy én nem akartam volna, vágytam volna rá és vágyok most is, de ők leléptek hamar tőlem, és még csak a szexet sem hozták fel.
2015. jan. 30. 16:24
17/26 anonim válasza:
Szia ha akarod elveszem a szüzeségedet nagy farkam van
19/26 anonim válasza:
szia! EGyáltalán nem ciki én is az vagyok és lány vagyok
20/26 anonim válasza:
Nem. Hasonszőrű vagyok és nem is értem miért tesztek ilyen kérdést :-) Ha azt írják ciki, az befolyásol bármit is?!
Mindenkinek szíve rajta, hogy kíván élni. Én valahol elítélem azokat akik már 14-17 évesen szét vannak kúúrva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!