Ilyen tényleg lehetséges?
Figyelt kérdés
A minap olvastam egy cikket, hogy vannak olyan országok, ahol pasik rengeteget fizetnek azért, hogy szűz lánnyal legyenek.
Egy, ilyen tényleg létezik?
Kettő, van itt olyan pasi, aki képes lenne ilyenért fizetni? (Nem akarok jelentkezőket, ez nem szexpartner hirdetés, csak egy sima közvéleménykutatás. Bár tegyük hozzá, megfordult a fejemben.:D)
2015. jan. 30. 14:38
1/10 anonim válasza:
Igen, sajnos tényleg létezik.
Igen, sajnos van olyan pasi, aki képes lenne ilyenért fizetni.
2/10 anonim válasza:
Biztosan van ilyen, téged viszont előre sajnállak a privátok miatt :D
3/10 anonim válasza:
Ha már olvastad, biztosan van. Valakinek megér annyi pénzt, hogy ő legyen az első. Más kérdés, hogy a lány egy kur*a.
5/10 anonim válasza:
#3 Az sem sokkal jobb, aki fizet ezért.
6/10 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel probléma, a kereslet és kínálat törvényei szabályozzák ezt is, mint ahogy minden mást az életben. Ha már a csaj elveszíti, legalább keressen vele egy kis pénzt...
7/10 anonim válasza:
Biztos van ilyen, bár személy szerint nekem nem kellene szűz lány, még ha ő fizetne, akkor sem :-P
10/10 Rsag válasza:
Van olyan ország, ahol hivatás az, hogy a férfiak elveszik a lányok szüzességét, mert csak akkor házasodhatnak, ha már nem szüzek. Na ehhez mit szólsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!