S. O. S 40 napja késik :-O Lehetséges h terhes vagyok? Többi lent.
Én ismerek olyan nőt, akinek 3-4 hónapig nincs menzesze, aztán fél hónapon át vérzik.
A ciklust befolyásolja gyógyszer, stressz, lelkiállapot, kb minden kis sz*r. Ha rá stresszelsz, akkor csak rosszabb lesz. várd ki a doktort.
Legjobb esetben nincs semmi, bár nincs tökéletes fogamzásgátlás nem létezik, de művészet kell ahhoz az 1%-hoz első alkalomra.
"A teszten azt ìrta, h màr 5nap utàn is kimutatja."
Szerintem érdemes lenne újra elolvasnod figyelmesen, hogy mit írtak a használati utasításban, mihez képes 5 napra.
A fogantás lehetséges időppontjához képes 5 napra kizárt, akkor még vérvételből sem lenne kimutatható a HCG hormon (amit az otthoni tesztek vizeletből mutatnak ki), mert még NEM is termelődik, mivel a beágyazódás sem kezdődött meg olyankor. Szóval képtelenség, valamit félreérthettél.
A kimaradt menstruáció várható időpontjához képes 5 napra meg már többnyire egyértelműen kimutatják a tesztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!