Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha a jövőben lenne barátnőm...

Ha a jövőben lenne barátnőm elfogadható lenne ha ezt eltitkolnám előtte? Lányok mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
23 évesen szűz voltam. Ezzel különösebb problémám nem volt. Egyszer viszont nagyon rossz kedvem lett, napokon keresztül nem ettem szinte semmit. Aztán elmentem megdugni egy prostit, de annyira magam alatt voltam, hogy nem sikerült. Nem izgultam, a prosti is jó bőr volt, de nem ment. Csak maszírozott, meg szopogatott. Megbántam a dolgot, legszívesebben meg nem történtté tenném. Tehát még mindig szűz vagyok. Tegyek úgy mintha mi se történt volna?

2015. jan. 30. 14:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
48%

Tökéletes példa, hogy van egy cimborám, aki aztán nem szarozott... ő mindig mindent egyenesben túl őszintén megmondott a barátnőjének. Azt hogy egy fadarab az ágyban, azt hogy a volt barátnőjével sokkal jobb volt, és érte lehozta volna a csillagokat... stb... minden őszintén rázúdított.

Az lett a vége, hogy szerencsétlen csajnak annyira elment az önbizalma, hogy végül ebbe rokkant bele... ezek nagyon durva dolgok tudnak lenni, és néha érdemesebb inkább hallgatni. Többet árt sokszor a teljes őszinteség, mintha bizonyos dolgokról inkább nem beszélünk.

A prosti tökéletes példa. Ha egyszer elmondod, gyakorlatilag egy kést adsz a kezébe, amivel bármikor leszúrhat... Ráadásul még ha el is pofázza a barátnőinek ...(mert azokkal mindig mindent ki kell pofázni - alap tapasztalat)

2015. jan. 30. 16:04
 12/12 anonim ***** válasza:
52%
Lány vagyok. Szerintem jobb nem tudni dolgokat, de azt úgy csináld, hogy sose tudja nem az illető. Mert nem tudni nem fáj, ha később kiderül fáj nagyon, ha még a kezdetekkor derül ki fáj egy kicsit, de legalább nem bánnám meg annyira az együtt töltött időt.
2015. jan. 30. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!