Fiúk! Tisztában vagytok vele, hogy szüzesség elvesztésekor vérezhet a lány?
Remélem nem készülsz még rá, hogy szexelj?!? De ha igen, akkor nagyon védekezz, nehogy szaporodj!!!
Egyébként meg nem vágom az összefüggést ... Attól, hogy a barátod 18 lesz, te miért vérzel és veszted el a szüzességed?? Alapból nincs túl nagy összefüggés ...
Jézusom...komolyan? Szerintem neked még nem kéne szeretkezni senkivel. Vagy nem vagy 18 éves, vagy még nem vagy elég érett, de semmiképp ne feküdj le még a barátoddal, ha egyáltalán van olyanod. Egy évvel fiatalabb lány vagyok, mint te, és hidd el nekem, ha ezt a kérdést feltetted, újra kéne járnod a gimit.
"Ömleni" nem fog. Esetleg egy 20 forintos méretű kis pecsét lehet, HA a párod nem egy barbár.
Én két hónapja vesztettem el, de a barátommal előtte 3 hónapig csak pettingeltünk, a szűzhártyámnak alig maradt nyoma. Neked is ezt tanácsolom, mert megismeritek egymás testét, reakcióit, hogy hol esik neki jól, stb, és kialakul köztetek az intimitás olyan foka, ami csak a szerelmet kísérheti. Már ha így fogod fel a szeretkezést, nem pedig dugni akarsz valakivel :)
Ja szoktam nekik adni véralvadás gátlót, hogy nehogy eláljon a vérzés, aztán meg kinyalom a jó vérző valag.. Ő akarom mondani pináját
oh jee
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!