Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk! Tisztában vagytok vele,...

Fiúk! Tisztában vagytok vele, hogy szüzesség elvesztésekor vérezhet a lány?

Figyelt kérdés
Lány vagyok, 18 éves lesz nem sokára a barátom, és nem tudom, mi lesz, de nem szeretném, hogy váratlanul érje, ha ömleni kezd a vér... ez mennyire köztudott? Tiniiúk, tudjátok? Idősebbek, ti tudtátok ilyn 17-18-19 év körül?

2015. jan. 30. 13:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Remélem nem készülsz még rá, hogy szexelj?!? De ha igen, akkor nagyon védekezz, nehogy szaporodj!!!

Egyébként meg nem vágom az összefüggést ... Attól, hogy a barátod 18 lesz, te miért vérzel és veszted el a szüzességed?? Alapból nincs túl nagy összefüggés ...

2015. jan. 30. 13:52
 12/18 anonim válasza:
G.U.M.I.
2015. jan. 30. 13:53
 13/18 anonim válasza:

Jézusom...komolyan? Szerintem neked még nem kéne szeretkezni senkivel. Vagy nem vagy 18 éves, vagy még nem vagy elég érett, de semmiképp ne feküdj le még a barátoddal, ha egyáltalán van olyanod. Egy évvel fiatalabb lány vagyok, mint te, és hidd el nekem, ha ezt a kérdést feltetted, újra kéne járnod a gimit.

"Ömleni" nem fog. Esetleg egy 20 forintos méretű kis pecsét lehet, HA a párod nem egy barbár.

Én két hónapja vesztettem el, de a barátommal előtte 3 hónapig csak pettingeltünk, a szűzhártyámnak alig maradt nyoma. Neked is ezt tanácsolom, mert megismeritek egymás testét, reakcióit, hogy hol esik neki jól, stb, és kialakul köztetek az intimitás olyan foka, ami csak a szerelmet kísérheti. Már ha így fogod fel a szeretkezést, nem pedig dugni akarsz valakivel :)

2015. jan. 30. 13:54
 14/18 anonim ***** válasza:
Ömleni nem fog... Sokaknak abszolút nem is vérzik.
2015. jan. 30. 14:16
 15/18 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Ezt Minden fiu tudja.
2015. jan. 30. 23:28
 16/18 anonim válasza:
Igen, főleg az orra, ha ellenkezik.. 😃
2015. jan. 31. 01:44
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a fiúk 90 sok%-a jobban tudja NÁLAD! Ömleni? Jézusom, hol élsz te?!
2015. febr. 2. 15:06
 18/18 anonim válasza:

Ja szoktam nekik adni véralvadás gátlót, hogy nehogy eláljon a vérzés, aztán meg kinyalom a jó vérző valag.. Ő akarom mondani pináját

oh jee

[link]

2015. máj. 2. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!