Ez mennyire romantikus?
A barátnőm még szűz már le akarunk egymással feküdni, vagy is már csak rajtam múlik, csak mondtam h várjunk, azért is mert ha a szülei meg tudják nagy balhé lenne, mert féltik ezt a barátnöm is tudja és igy ö is vár de azt mondta bármikor meg teszi ha én is akarom csak ne h lebukjunk, meg a lehetőség is nagyon kevés mertvpint ez miatt az 5éves öccse mindig velünk van kivétel ha el megyünk sétálni vagy ilyesmi, szóval csak otthon.
A lényeg h arra gondoltam h amint jó idő lesz vagy is május vége fele, meg tenném vele a szabad ég alatt mondjuk teliholdkor, azt szeretném ha sose felejtené el azt a napot, számomra nagyon különleges a bárátnőm és nagyon szeretem, mert igy legalább ha a hátam mögé pillan valami szépet lát, csillagokat a holdat, a legjobbat akarom neki, ez hülyeség lenne? köszi a válaszokat:) 16L, 21F
a helyzet az h távkapcsolat 2hetente talizunk, nem aludhatunk együtt, és ő Szlovákiába lakik, igy nem lehet nálunk..
2.es teljesen jogos amit mondasz
Elsőt ne a szabad ég alatt, így is épp elég parás lesz, és akkor azon is izgulhat, hogy
- jaj meglát valaki
- nyomja a hátam a kő
- mászik rajtam egy...
stb.
Szerintem nem tudod kiiktatni a zavaró tényezőket.
Inkább írd be a google-ba hogy "búvóhely" és szánj rá 4e Ft-ot, hogy egy nyugodt, kellemes helyen legyetek.
(Ha nagyon vidéken laktok, akkor persze ez nem megy.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!