Meg nem voltam egyutt ugy meg senkivel szoval meg szuz vagyok. Van egy fiu akivel beszelgetek ugymond egyuttvagyunk es o ugy tudja h en mar nem vagyok szuz. Mi tevo legyek?
Figyelt kérdés
ha megtudna otthagyna azt egyatalan nem szeretnem es mert felek is.2015. jan. 29. 18:55
1/6 anonim válasza:
Gyere át, és megoldódik a problémád!
2/6 anonim válasza:
Hány éves vagy, miért hazudtad ezt:(?
3/6 Takacs Laszlo 15 válasza:
Mond el neki hogy szuz vagy,ezert senki nem hagy ott.
4/6 anonim válasza:
Mond el neki az igazat! Még nrm késő talán!
Mennyivel kifizetődöbb az igazság!
De össze-vissza azért hazudni, mert el ne hagyjon esetleg...
Megéri ez az egész amibe belemásztál.
De szerintem ebből sem fogsz tanulni!
Ha d*gás közben fog rájönni! Sz*ar lesz neked és neki is!
5/6 anonim válasza:
úgymond feküdj le vele, lesz ami lesz ! :D
6/6 anonim válasza:
Mindenképp mond el, hogy szűz vagy. Ez az a pont ahol elronthatod az egészet azzal, hogy nem mondod neki el.
Ha meg nem tetszik neki, akkor gondolj bele, hogy bánt volna veled az első alkalomkor. Mert akkor kiderül, hogy nem vagy szűz és mivel ő nem arra készült ezért nem biztos, hogy ott minden renden lesz.
Ne titkold semeddig és szerintem még a szeretkezés is bőven korai, ha esetleg gondolkodtál rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!