Szerintetek vannak még olyan srácok akik megbecsülik, hogyha olyan lánnyal ismerkednek meg aki még szűz? Fiúk szerintetek?
Figyelt kérdés
2015. jan. 27. 18:43
11/28 opened paradise válasza:
Én,de látom figyelsz a részletekre :D
12/28 anonim válasza:
Mert? :D
Baromi fáradt vagyok, és rengeteg mindent nem fogok most fel. :D
13/28 opened paradise válasza:
Hogy nem írtam konkrétumot.
Kérdező,bocs az offért.
14/28 anonim válasza:
Jó, már azt hittem, hogy ironikusan írtad. :)
15/28 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
4-es azért merült fel bennem, mert amilyen környéken lakok nem volt még részem ilyen sráccal találkozni.
2015. jan. 27. 19:19
16/28 anonim válasza:
15: Egy dolog a környék, de suliban sincs ilyen?
17/28 A kérdező kommentje:
16-os a suliba rosszabb
2015. jan. 27. 19:26
18/28 opened paradise válasza:
Nem :)
Azt hittem már,hogy a nyugdíjas klubban :D
Ott még meg is érteném,de ha suliba jársz,akkor szerintem még bőven nem vagy lemaradva,sőt,jól is van ez így.
19/28 A kérdező kommentje:
Jó persze nem vagyok lemaradva, de sztem nem lenne rossz ha ilyen srácot találni aki még megbecsüli :)
2015. jan. 27. 20:06
20/28 opened paradise válasza:
Nyilván nem a szórakozóhelyeken kell keresni,de szerintem nem lehetnek olyan ritkák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!