Ha x napon megjött és y napon elmult és amikor elmult utána 1 nappal szeretkezek a barátommal és védekezünk persze és ez lenne az elsö akkor teherbe eshetek?
...védekezünk...teherbe eshetek? (a többi blabla)
Nem. (persze esély mindig van rá, de minimális)
Tündérem, ha védekeztek, egyik nap sem eshetsz teherbe... nekem az az érzésem hogy csalafintaságra készültök;) De nem feltételezek senkiről sem olyan hogy előre megfontolt szándékkal esik teherbe tizenévesen:P A megszakítás NEM védekezés. De azért némi segítség:
- a legelső alkalommal is teherbe eshetsz, ha már menstruálsz és nem védekeztek
- nem érdemes bízni a naptármódszerben, olvass utána hogy miért
- védekezzetek:) így egyik nap sem eshetsz teherbe és nem kell félned
- védekezzetek
- védekezzetek
- védekezzetek
... gondolom tudod, ezután mi jön. Kitaláltad: védekezzetek:P
Ha védekeztél nem eshetsz teherbe.Ne aggódj ha nem jött meg van h néha késik.Ne izgulj!Amúgy a testednek ebben a fázisában nem igazán eshetsz teherbe.Előfordulhat,de nagyon kicsi rá a valószínűség.2menstruáció kközepén tehát ha 1-én múlik el és 25-én jön meg akkor körübelül 12-e körül van peteérésed akkor a legvalószínübb,úgyhogy nyugi
melonhead
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!