Ha szüzesség elvesztésénél nagyon szűk vagyok, a barátomnak nehéz lesz betenni? 16/L
Dehogynem nehézkes, azért legyél beizgulva, meg tágítson ujjazással.
25/f
Keressetek ra az elojatek kifejezesre a neten. sok erdekes dolgot fogtok talalni :)
Biztos hogy nektek mar dugnotok kell?
Én nem akarom, hogy kinyaljon vagy megújjazzon. vannak erölcseim és hatéraim, amikbe ez nem fér bele. Maga a rendes vaginális szex az igen, de orális már nem. Ujjazni meg én is tudom magam, csak én azt nem élvezem, az a baj.
A kérdésem az, hogy ha szűk vagyok, nehéz-e először bedugni ?
"Én nem akarom, hogy kinyaljon vagy megújjazzon. vannak erölcseim és hatéraim, amikbe ez nem fér bele. "
Hajaj. Akkor itt komolyabb problemak vannak.
A kinyalas miert erkolcstelenebb mint ha megdugnak?
Mondom, varjatok meg ezzel, nem vagy eleg erett hozza. Normalis elojatek nelkul kesobb is nehezen fog bemenni...
Ja, ha nem akarod hogy ujjazzon, meg nyaljon csak úgy betegye, akkor üvöltve fogod lekaparni a falat, kiscsillag. De te tudod... ha jó, hogy az "erkölcsösséged" miatt kvázi megerőszakoltatod magad, akkor hajrá.
Csak utána ne sírj, hogy "jaj, milyen érzéketlen bnkó volt".
8-as betalált.
Amíg kislány vagy ne törődj a szexel és most nem a korodra hanem a felfogásodra gondolok. Az orál egy gyönyörű, szerelmes dolog, mind a két fél iszonyatosan élvezi őket pont mint a szexet, csak kicsit máshogy.
Barátommal első előtt vagy hónapokig pettingeltünk és nem bírta ki, az első alkalmakkor már lentről is meg kellett vizsgálnia, mert vágyott rá. Még akkor zavarban voltam, de később ezek elmúltak.
Szerintem ezek megtagadásával csak megfosztod magadat a kiteljesedéstől és nem fogod megérezni az összetett élvezetet.
18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!