Szüzesség? Ti megbántátok?
15éves lány vagyok a barátommal 2hónapja vagyunk együtt.
A kapcsolatunk elején megbeszéltük, hogy várni fog rám amíg készen állok. Most is úgy van vele, hogy ő nem fog semmit erőltetni vár amíg szeretném mert nem akar emiatt elveszíteni.
Nos akkora vonzalmat érzünk egymás iránt, hogy én már nem bírom. Tudom, hogy ő a megfelelő személy.
Most tudom, hogy nem bánnám meg de mivan ha idősebb fejjel rájövök, hogy várni kellett volna?
Ti megbántátok az elsőt? Mennyi idő után feküdtetek le a barátotokkal/barátnőtökkel?
Baràtod kora?
Amúgy 2 hónap, édes kevés.
Megtosznak, éés KÉSZ! Mit kell ezen hisztizni? Mi köze van másnak a te intim ügyeidhez?? Ha neked nincs ennyi önbizalmad, hogy magad eldöntsd, minek írod ki?!
Am. sztem korai még /15F
Több, mint 10 éve, a 16. szülinapom előtt történt, nem is jártunk csak oda voltam érte, és viszonylag be is voltunk rúgva. Utána sem jártunk, csak egy jó másfél évig, ha találkoztunk valami buliban lefeküdtünk utána. Nem bántam meg, tök jó volt.
A szüzességet nem kell túlmisztifikálni. Emberek vagytok vágyakkal basszus... Ha éhes vagy, akkor is eszel nem? Védekezni kell, meg figyelni a másikra. Ha jó lesz nem bánod meg. Ha szar lesz, akkor mindegy mennyit vársz előtte, megbánod. Ha az arcodat a párnába nyomja, hogy majd megfulladsz miközben úgy töfköd, mintha egy guminőt kefélne és leszarja neked milyen majd ha "végzett" meg kérdezi "milyen voltam?" és aztán elalszik, azt akkor is megbánod, ha 2 évet vártok előtte. Ha mondjuk 5 év múlva megcsal, akkor is lehet, hogy majd ilyen fäszságokat gondolsz, hogy "kár volt". Ugyanmár, ez csak szex. Élvezni kell, meg védekezni a kórságok és gyerekek ellen aztán kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!