Lányok, akik baráttal veszítettétek el, tudva, hogy nem lehet szerelem, kapcsolat is köztetek, később megbántátok?
Figyelt kérdés
Milyen érzés volt, mennyire vágytatok rá, miért döntöttetek úgy, hogy baráttal, a következő igazi kapcsolatban nem gondoltatok arra, hogy inkább szűzek lennétek? Bármilyen tapasztalat, gondolat érdekel, jó is, rossz is. :) Köszi előre is!2014. júl. 24. 11:35
1/7 anonim válasza:
En nem bantam meg, jo erzes volt, vagytam ra, azert dontottem ugy mert nem tudom, es nem gondoltam semmire
2/7 anonim válasza:
én a legjobb barátommal veszítettem el nem bántam meg, csak ugyebár szex nincs érzelmek nélkül és én szerelmes lettem belé, de az érzés nem volt kölcsönös ő is szeretett de csak mint barát. Aztán lett egy komolyabb barátnője és vége lett köztünk, nem vagyunk olyan jóba mint régen de a mai napig beszélő viszonyban vagyunk:)
3/7 I.Love.Myself válasza:
Én egy jóbarátommal veszitettem el. Nálam 3 évvel idősebb srác és én beleszerettem. Olyannyira sajnos,hogy egy darabig inkább szüneteltettem a barátságunkat,mert ő nem szeretett viszont. De mostmár ugyanolyan jóban vagyunk,bár felőle kicsit intimebb a kapcsolatunk. Bújik,simogat,fogja a kezem társaságban is. És a mai napig előfordul,hogy lefekszünk egymással és nagyon jól érezzük magunkat.Egyáltalán nem bántam meg.
4/7 anonim válasza:
Én is egy barátommal veszítettem el, és nem bántam meg, figyelt rám ugyanúgy mintha szerelem lett volna. bár én egyáltalán nem lettem szerelmes belé, nálunk ez fordítva sült el.:) Már régóta nem beszélünk.
5/7 anonim válasza:
Én egy ismerőssel vesztettem el nem mondanám jó barátnak. Nagyon megkívántam nem bírtam ellenállni és megtörtént. Nagyon jó volt, nem bántam meg. Még párszor összefutottunk aztán ennyi. Azóta is szexmániás vagyok :D
19L
6/7 anonim válasza:
tudnám, miért kell lepontozni mindenkit, aki amúgy a kérdésre válaszolt.
Egyébként én nem vagyok benne a szórásban, de volt olyan jóbarátom, akivel sokáig barátság volt extrákkal, csak aztán részéről több lett. Ha ez valamit számít. :D
7/7 A kérdező kommentje:
Ha rám gondolsz, én nem pontoztam le senkit, sőt, most pontoztam fel mindenkit aki válaszolt.
2015. máj. 13. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!