Ti mikor vesztettétek el a szüzességeteket?
Figyelt kérdés
Elsősorban lányok, mert a fiúknál nem olyan nagy dolog, de az ő véleményük is érdekel.
(A 12-13 éves kis k*ák meg plázacicák kíméljenek! -.-)
Hány évesen?
Megbántátok azóta? vagy nem?
Még mindig együtt vagytok, vagy már szakítottatok?
Van aki házasságig megőrizte/őrzi?
Nemet és hogy most hány évesek vagytok írjatok kérlek!
Meg ha egyéb vélemény van, szívesen olvasom.
Köszi
2015. jan. 22. 19:11
21/22 anonim válasza:
20-as vagyok: ja most vagyok 15L 😪😅😄😄
22/22 anonim válasza:
22 voltam, volt akkor egy lány, vele szerettem volna elveszíteni, mert nagyon szerettem, de végül nem került rá sor. Egy másik lánnyal veszítettem el, akit egyáltalán nem szerettem. Annak ellenére, hogy nem úgy alakult ahogy szerettem volna, nem mondanám, hogy megbántam, nem lennék megint szűz :D Nekem sok önbizalmat adott és jobban ment az ismerkedés utána, szóval ha már 20 felett van az ember, akkor jobb túlesni rajta minél előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!