Ti mikor vesztettétek el a szüzességeteket?
Elsősorban lányok, mert a fiúknál nem olyan nagy dolog, de az ő véleményük is érdekel.
(A 12-13 éves kis k*ák meg plázacicák kíméljenek! -.-)
Hány évesen?
Megbántátok azóta? vagy nem?
Még mindig együtt vagytok, vagy már szakítottatok?
Van aki házasságig megőrizte/őrzi?
Nemet és hogy most hány évesek vagytok írjatok kérlek!
Meg ha egyéb vélemény van, szívesen olvasom.
Köszi
20 éves voltam és egy nálam pár évvel idősebb, szintén szűz sráccal történt meg. Előtte sem akartam várni a házasságig, azt hülyeségnek tartom, de azért nem akartam odaadni magam akárkinek. Utána nem sokkal különböző okok miatt vége lett a kapcsolatunknak, de abszolút nem bántam meg. Így utólag rájöttem, hogy persze fontos, hogy kivel veszíti el az ember, de egyáltalán nem akkora dolog, mint amekkorának korábban tulajdonítottam.
20/L
17 évesen (még mindig ennyi vagyok :) )
Nem bántam meg, hisz lassan egy éve, hogy együtt vagyunk a barátommal, és tudom, hogy mindennél jobban szeret
Csatlakozom az előttem szólókhoz abban, hogy fontos, hogy azzal veszítsd el akit szeretsz, és aki szeret, ezzel ellentétben pedig nem szabad túl spiláznni.
Plusz vélemény: Utólag belegondolva iszonyatosan fájt, de ott, akkor egyáltalán nem érdekelt, mert Vele voltam.
20 voltam, fél évvel a kapcsolatunk megkezdése után (+ 5 hónap, amíg osszejottunk)...kb. másfél évig voltunk egyutt, nem bántam meg =)
22/L
:) köszi
jöhetnek még válaszok... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!