Ujjazással el lehet veszíteni a szüzességet?
Figyelt kérdés
Elég hülye kérdés, meg hát tudom kéne, de azért a biztonság kedvéért megkérdeztem. Légyszi ne nézzetek hülyének. :/
Azért is kérdeztem meg, mert mindenki mást mond..
A válaszokat előre is köszi.
2015. jan. 22. 16:30
11/15 A kérdező kommentje:
Értem, köszi az eddigi válaszokat. :)
2015. jan. 22. 22:19
12/15 anonim válasza:
Miért akarsz több választ? Nem elég egyértelmű, hogy addig szűz valaki, amíg meg nem dugják? Persze a leszbikusoknál ez más, ők a maguk módján veszik el a másik szüzességét, de egy heteró lány addig szűz, amíg nem feküdt le egy pasival. Mindegy, van-e szűzhártyája vagy nincsen.
13/15 anonim válasza:
bocsi,h ide írok, csak eléggé ide kapcsolódik és gondoltam rajtam kívűl a kérdezőt is érdekli.. szóval, h ha a szűzhártyám átszakad attól,hogy valaki megujjazott akkor azt érzem ugye? vagy lehet,h csak elvékonyodott vagy ilyesmi?
14/15 Takacs Laszlo 15 válasza:
A szuzhartyadat atszakithatod ezzel,de szexualis ertelemben meg szuz vagy.
15/15 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva? (#12) Nem mintha nagyon a lelkemre venném, de semmi hülyeség nincs abban, amit írtam (sőt igazából ugyanazt mint az eddigiek, csak kiegészítve). Ha a leszbikusok nem tudnák elvenni egymás szüzességét, akkor a meleg pasik se, ergo ők örökkön örökké szűzek maradnának? Vicc kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!