Ujjazással el lehet veszíteni a szüzességet?
Figyelt kérdés
Elég hülye kérdés, meg hát tudom kéne, de azért a biztonság kedvéért megkérdeztem. Légyszi ne nézzetek hülyének. :/
Azért is kérdeztem meg, mert mindenki mást mond..
A válaszokat előre is köszi.
2015. jan. 22. 16:30
3/15 anonim válasza:
ha arra gondolsz, hogy át lehet-e szakítani a szűzhártyát, akkor a válasz igen
4/15 A kérdező kommentje:
Ajaj, ez most komoly?
2015. jan. 22. 16:32
5/15 anonim válasza:
Ujjazással át tudod lyukasztani a szűzhártyád, ahogyan egy pénisz formájú tárggyal is, de akkor mondják egy lányra, hogy nem szűz, ha járt már benne pénisz. Függetlenül a szűzhártya állapotától.
6/15 anonim válasza:
A szűzhártyádat átszakíthatja, de addig szűz vagy amíg nem fekszel le valakivel.
7/15 anonim válasza:
A szüzességed akkor veszíted el, amikor farok jár először a hüvelyedben :-P
Az más kérdés, hogy a szűzhártyád átszakadhat, de attól még szűz maradsz ...
8/15 anonim válasza:
Nem feltétlenül! De lehet!
Nagyon pici perforáció és rugalmatlanság esetén.
9/15 anonim válasza:
Ha vadul csinálod, nem vigyázol, nem tapintod ki a szűzhártyádat, hogy aztán azzal óvatosan bánj, akkor jó eséllyel elveszíted a szűzhártyádat. Ettől még természetesen szűz maradsz technikailag, mert nem dugott meg senki, de szűzhártyád már nem lesz.
10/15 anonim válasza:
A szűzhártyát átszakíthatod így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!